b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Francia Kupa : Lyon – Olympique Marseille – 02/12 21:05

Vajon ma is képes lesz pontokkal távozni a Marseille? (Fotó : Getty Images)

A második találkozón egy francia rangadó kerül megrendezésre a Francia Kupa negyeddöntőjének keretein belül, ugyanis a pályán a Lyon és a Marseille néz egymással farkasszemet.


A találkozó elemzését sem fogom sokáig húzni, viszont annyi biztos, hogy nem óriási csörte lesz a mostani. A Lyon engem a PSG elleni játékával meggyőzött, méghozzá arról, hogy a védelmük borzasztó, a támadásaikban viszont még a hiányzók ellenére is van érték. A Marseille idén remek szezont fut, nagyon gólerősek és idén mint a bajnokságban, mint a kupában is remekeltek eddig.

A várható gólszámadatok alapján 1,27, ill. 1,25 a két csapat mutatója. Ezen adatok alapján pedig reális érték van a gólváltásban.

Vajon ma is képes lesz folytatni a menetelését a Marseille? (Fotó : Getty Images)

Véleményem szerint egyik fél sem fog pihentetni és a nevezett keretek is erről tanúskodnak. Ugyanis a hiányzókat leszámítva a Lyon keretében Dembele, Terrier és Aouar is nevezve lett. A Marseille részéről pedig a Payet, Sanson, Kamara, Radonjic és Germain négyes szerepel. Egyszóval a legjobb keretek szerepelhetnek ma a pályán. Ami elmondható, hogy mindkét csapat gólokban gazdag mérkőzéseken jutott el idáig. A Lyon legutóbb a Nice ellen nyert 2-1-re, ezt megelőzően a Nantes otthonában 4-3-ra. A Marseille az előző fordulóban a Strasbourggal játszott, akkor 3-1-re nyertek. Egyszóval több mérkőzésen is gólt/gólokat kaptak a csapatok. Legutóbb a felek november 10.-én találkoztak, akkor is mindkét fél betalált és lényegében a fogadásom alapja ugyanerre vonatkozna és nagyon meglepne, ha nem találnának be a csapatok. A hosszabbítás tényezője is szóba jöhet, de nagyon bízom benne, hogy a gólváltás, mint opció “zöldülni” fog. Fontos kiemelnem, hogy a kupa tényezője miatt, csak alacsony téttel kalkulálok a találkozón.

Lyon – Olympique Marseille Fogadási határidő : 21:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: