b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Francia Kupa: Kiharcolja a továbbjutást a Lens?!

A Francia Kupa nyolcaddöntőiben az utolsó mérkőzést rendezik meg, ahol a Lorient és a Lens méri össze az erejét!

Tegnap nagy meglepetésre a PSG kiesett a kupából és ma a szintén kiváló formában lévő Lens is hasonló „karriert” futhat be, hiszen az igencsak szeszélyes és egyben kiszámíthatatlan Lorient ellen lépnek pályára. A bajnokságban egyik csapat sem teljesít rosszul, ugyanis a hazaiak a hetedik helyen, míg a vendégek a harmadik pozícióban állnak. Ettől eltekintve a Lens immáron három egymást követő bajnoki mérkőzésen nem tudott győzelmet szerezni és ezzel talán el is úszott a bajnoki címről való álmodozás részükről. A Lens alapvetően hazai pályán képes jól teljesíteni, de azért a Lorient ellen minden esélyük adott lehet arra, hogy kiharcolják a továbbjutást. A Lorient részéről ráadásul elég sok a sérült, így Abergel, Laporte, Le Bris játékára szinte garantáltan nem számíthatnak, míg az egyik leggólerősebb játékosukat Terem Moffit kölcsönadták a Nice csapatának. Ennek köszönhetően elég sok sebből vérzik a hazai együttes, de mivel egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, így képesek lehetnek meglepni, az amúgy idegenben botladozó Lens csapatát. A vendégeknél is van pár sérült, ám ezek a játékosok döntő többségben a védelemből, illetve középpályáról hiányoznak és hetek, vagy épp hónapok óta nem bevethetők.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Francia KupaFH: 21:00

Ezt várjuk a mérkőzéstől: Alapvetően a Lens továbbjutása esélyes lehet, ám az utóbbi hetekben látott eredményesség miatt, nehéz jelenleg bennük bízni. A Lorientnél ugyan kölcsönadták Moffit, de ahogy láthattuk a Rennes és a Reims ellen is képes volt a csapat két-két gólt szerezni. Úgyhogy meglátjuk, hogy mire mennek a felek egymás ellen, de mivel a vendégektől is hiányoznak többen a védelemből, illetve a hazaiak sem arról híresek, hogy milyen jól védekeznének, így kialakulhat a gólváltás a mai találkozón. Ami biztos, hogyha az egyik fél az első órában betalál, akkor arra fog érkezni válasz, hiszen mindkét oldalon bevethetőek az „ügyeletes” gólfelelősök. Illetve visszaemlékezhetünk a felek augusztusi összecsapására is, ahol hét gól született. Mindkét csapatnak jól jönne a kupában való továbbjutás, ráadásul a PSG búcsújának köszönhetően, reális esély nyílt arra, hogy egy kisebb csapat hódítsa el a trófeát. Úgyhogy motivációban aligha lesz hiány és az említett gólváltás valóban reális lehet a mai csörtén! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót a GG.BET partnerirodánk kínálja!

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!


MÉRKŐZÉSTIPP
odds: 1.73
Lorient v LensIgen (Mindkét csapat szerez gólt)


Ajánlott tétegység

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: