b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Francia Kupa: Grenoble – Strasbourg ötletadó

Az ötletadó rovatunk első részében egy francia összecsapásra készültünk, ahol lényegében nem értjük a vendégek esélyeit, hiszen egy másodosztályú együttes néz szembe egy kiváló formában lévő elsőosztályú együttessel..


I Grenoble – Strasbourg I

A találkozón szerintünk most rosszul számolták az esélyeket a fogadóirodák. Lényegében a Strasbourg, megmutatta már a tudását a bajnokságban, a Ligakupában ahol 1-2-vel búcsúztatták a Lyon-t, de épp a Marseille ellen is nyerni tudtak az előző fordulóban a kupában 1-1-s döntetlen után 2-1-s eredménnyel harcolták ki a továbbjutást. A mai ellenfelüknek nem nagyon volt még nehezebb ellenfele itt a kupában, ráadásul nem igazán zárták jól a szezont, illetve elég harmatosan is kezdték az évet. A Strasbourg nyitott a Lyon legyőzésével, majd 3 nappal ezelőtt nyert a Toulouse otthonában. Az egyedüli indok a vendégek ellen, hogy továbbra is sérült a házi gólkirályuk Mothiba, de őt rendkívül hasznosan pótolja a francia Thomasson, illetve Ajorque és Sissoko is. Szoros találkozó van kilátásban, mindezek ellenére szerintünk érdemes megrakni a vendégek továbbjutását, amelyre nagy esély lehet. Reméljük, hogy tovább menetel a Strasbourg és így egy szép szorzót csíphetünk el hála nekik.

Grenoble – Strasbourg (19:15)

Tipp:Strasbourg (Ki jut tovább?) odds: 2,10 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: