b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Fortuna Liga: A remek formában lévő DAC-ra fogadunk!

Remek formának örvend a DAC! (Fotó: Getty Images)

2022-10-14[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A szlovák Fortuna Liga 14. fordulójának nyitómérkőzésén a Moravce-Vrable otthonában lép pályára a DAC!

A dunaszerdahelyi együttes remek formának örvend és az elmúlt hetek sikerei után, immáron a dobogó harmadik fokán áll a csapat. A péntek délutáni mérkőzésen pedig ismét minden esélye adott a DAC játékosainak a győzelem megszerzéséhez, hiszen a 11. helyen tanyázó és elég gyenge formának örvendő Moravce otthonából pontokat “csenhetnek”. A hazaiak elég rosszul rajtoltak, bár érdemes azt is hozzátenni a teljesítményükhöz, hogy leginkább hazai pályán tudnak eredményesek lenni és ennek megfelelően az eddig lejátszott  hat hazai meccsükből négyszer pontot is szereztek. Az utóbbi hetekben viszont több játékos is lesérült és ennek köszönhetően két találkozón is vereséget szenvedett a hazai klub. A DAC ellen pedig nem vár könnyű összecsapás rájuk, hiszen a dunaszerdahelyi játékosok elég sűrűn szerzik meg a Moravce-Vrable ellen a győzelmet. Ami pedig mindenképp pozitív előjel számunkra, hogy legutóbb amikor csapatok találkoztak egymással, akkor 3-0-ra nyerni tudott a DAC.

Moravce-Vrable - DACFogadási határidő: 17:30

Ami biztos, hogy a DAC a 2022/2023-as kiírásban mindössze két vereséggel áll és azért a Moravce-Vrable ellen döntő többségben össze is jön nekik a pontszerzés. Ebből indultunk ki most is és a formai, illetve teljesítménybeli különbségeket látva, nagyon bízunk benne, hogy a dunaszerdahelyi együttes megszerzi ismét a három pontot. A felek a bajnokság elején találkoztak egymással és akkor nagyon magabiztos győzelmet ért el a DAC. Most persze jóval nehezebb mérkőzésre van kilátás, de az előzmények tudatában mindenképp nagy esély van a vendégek pontszerzésére. Úgyhogy a DAC győzelmére fogadunk, amit a -0.25-ös ázsiai hendikep opcióval teszünk meg! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: DAC -0.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: