b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League: Folytatja a menetelést a Tottenham?!

Ma is gólt ünnepelhet Son?! (Fotó: Getty Images)

A londoniak immáron három mérkőzést nyertek meg zsinórban, míg a mai riválisuk az Aston Villa három mérkőzése képtelen pontot szerezni.

Egy igencsak szoros mérkőzés elé nézünk, de a jelenlegi formák alapján elég sok tényező szól a Tottenham sikere mellett. Annyi biztos, hogy ennél jobb “csemege” nem is kell a futballrajongóknak, hiszen papíron egy végletekig kiélezett mérkőzéssel fog zárulni a Premier League szombati játéknapja.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-Egymás ellen a legutóbbi öt meccsből négy alkalommal a Tottenham nyert, míg egyszer az Aston Villa szerezte meg a három pontot
-Az Aston Villa tizenkilenc bajnoki meccséből kilencet elveszített Steven Gerrard irányítása alatt.
-Az Aston Villa a jelenlegi top6-ban szereplő csapatok mindegyikétől kikapott a 2021/22-es kiírásban!

Várható kezdőcsapatok (Forrás:www.whoscored.com)

Csapathírek:

ASTON VILLA
A hazaiak egyáltalán nincsenek jó formában és az elmúlt heteknek köszönhetően immáron a 11. helyen áll az együttes. Persze hozzá kell tenni, hogy nem volt egyszerű sorsolása Steven Gerrardéknak, de azért voltak olyan meccsek, ahol “kötelező lett volna a csapat részéről a pontszerzés.

TOTTENHAM
Ami biztos és egyértelműen látható, hogy Conte érkezésével a vendégek játéka elkezdett javulni és a tréner stratégiáját és elképzeléseit az eredmények egyértelműen igazolják! Ami szintén kapóra jön a vendégeknek, hogy hetek óta hiányzók nélkül képesek a pályára lépni, így az összeszokottság is mindenképp fontos tényező a vendégek játékában.

2022.04.09. 18:00
🏟Villa Park (Birmingham)

 

Szoros mérkőzésre van kilátás, ám a fogadóirodák szorzóit látva mindenképp a vendégek favorizálásában van “érték”. A jelenlegi formákat látva nem kérdés, hogy ki a jobb és véleményünk szerint Conte ismét képes lehet egy olyan taktikát kitalálni Steven Gerrardék ellen, amellyel komoly esélyük lehet a három pont megszerzésére. Az előző mérkőzésen ugye Londonban 2-1-re nyert a Spurs és fordított felállásban is hasonló eredményre számítunk!

Tipp: Tottenham +0.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.575

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: