b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Folytassuk! Itt a negyedik!

Elkészült a mai tippadásunk, illetve készültünk ma ismét egy ajánlással. A tippünket tekintve egy hendikepes győzelemre tettük le a voksunkat méghozzá egy rangadón. Az ajánlásunk pedig két olyan csapat találkozójáról érkezik, amelyek a francia bajnokság résztvevői és jelenleg mindkét csapat az élmezőny tagja. Hogy mit várunk a találkozóktól?! Lássuk..
Tippünk:

Lyon – Lille (14838 H)
Tipp:Lyon (Hendikep 0:1)

odds:1,70

Tét:10 egység

A mai tippadásunk igaz egy rangadó, viszont a jelenlegi viszonyok alapján egyértelmű hazai győzelem lesz várható. Lyon jelenleg a 2. helyezett, míg a Lille a 19. pozíciót foglalja el. A két csapat ellentétes formát diktál és véleményünk szerint a hazaiak sokkal jobbak. Elől Fekir, Depay, Diaz és Cornet bevethető lesz, így  várhatóak lesznek a találatok. Hiányzók tekintetében Traore nem lép pályára sérülése miatt, míg Grenier hiányozhat a Lyon keretéből. Vendég oldalról igazán nincs mit mondani, januárban meglepték a Lyon-t, viszont vélhetően ma ez a Lyon nem fog kegyelmezni főleg nem ilyen kerettel és ilyen támadósorral. Egyértelműen nyomni fognak a kezdetektől és ebből a presszionálásból gólok születhetnek. A Lyon legutóbbi mérkőzésein elmondható, hogy legalább három gólt rúgnak, míg nem kapnak. Ellentétben a Lille csapatával, akik legutóbbi két mérkőzésen két gyengébb csapat ellen is 3-0-s vereséget szenvedtek. Természetesen egy rangadó mindig más, viszont a Lyon a múltkori 1-2-es vereségért, illetve a győzelemért és a második pozíció megtartásáért küzdeni fog. Ma a Monaco,ha nyer és ma pontot veszít a Lyon oda a 2. hely, tehát egyértelműen teperni fog a csapat a győzelemért és ezt a gyenge formában lévő Lille csapatát ma gólokkal veri meg a Lyon. Egy ilyen presztízs rangadón pedig ez egyértelmű cél lehet egy hazai közönség előtt pályára lépő csapatnak.
Ajánlásunk:

Nantes – Monaco (16222 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds:1,80

Ezen a találkozón a gólváltás tényét a Nantes teljesítménye miatt várjuk. A Monaco hétvégén a PSG elleni derbin szenvedett vereséget és a játékosai kihajtották magukat és szívüket kitették a pályára, így ma a kevés pihenő után egy jóval fáradtabb/fásultabb Monaco léphet a pályára, amely akár egy szoros döntetlent, vagy meglepetés vereséget is eredményezhet. A Nantes legutóbbi öt hazai mérkőzésén mindig szerzett gólt, illetve az összesített tabellán 10/9 a rúgott gólok átlaga. Sikerült a PSG-nek is idegenben gólt lőniük, így mi bízunk benne, hogy ma a hazai pálya előnye is a javukra dolgozik és betalálnak legalább egyszer a jóval fáradtabb Monaconak. Összességében pedig a Monaco védelme sem a legfényesebb és szinte mindig kapnak egy gólt. Idegenben nem megy most a csapatnak, így a tényezőket tekintve bátran behúzhatjuk a gólváltás lehetőségét. A Monaco részéről egyértelműek a feltételek a pontszerzés kötelező, főleg egy vereség után, ehhez pedig gólokra van szüksége a csapatnak. Mivel nem a legbiztonságosabb e a tipp, ezért csak és kizárólag ajánlásként hozzuk nektek. Aki szeretné hozzáteheti a Lyon találkozóhoz, vagy külön-külön egy “Single” tippként megteheti azt!Sok sikert!

0
%d bloggers like this: