b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Folytassuk érkezzen az ötödik!

Elérkezünk az ötödik naphoz a tíz napos szériánkat tekintve. Jelenleg három profittal és egy veszteséggel záruló napon vagyunk túl. Ami nem mondható rossz teljesítménynek. Ma egy olasz derbit hoztunk nektek, ahol a gólváltást tartjuk az egyik legjobb opciónak és várhatóan a két csapat küzdeni fog a győzelemért, ehhez pedig egyértelműen gólokra van szükség!

De ne is húzzuk tovább az időt..

Ötödik napi tippünk, amely a “SINGLE” és a “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” prémium tippünk is:

Napoli – Juventus (24565 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80

Tét:10 egység

A mérkőzésen két olyan csapat mérkőzését láthatjuk majd, amelyek az olasz bajnokság meghatározó csapatai. Mindkét fél remek tempót és formát diktál és meglepetésre a hazaiak vezetik a tabellát. A Juventus mindössze a harmadik pozíciót foglalja el. Jelenlegi mérlegek alapján a Napoli még nem szenvedett vereséget a bajnokságban 12-2-0-s mérleggel rendelkezik a csapat és 35:9-es gólkülönbséget sikerült nekik kialakítani 14 mérkőzés elteltével. A zebrák 11-1-2-es mérleggel és 40:14-es gólkülönbséggel rendelkeznek és a hátrányuk a listavezetővel szemben 4 pont.Összességében a mai találkozón a Napoli részéről Milik és Ghoulam sérüléssel bajlódik, míg vendég oldalról két játékos pályára lépése kérdéses (Mandzukic és Lichtsteiner). Amit mi várunk a találkozótól az a vendégek presszionálása és hazai gyors kontrák váltakozása. Valószínűleg a tempó az egyik leggyorsabb focit fogja eredményezni és akár percenként kialakulhatnak a kapuk előtt ziccerek, hiszen két gyors futballt játszó együttesről beszélünk. Lényegében mindkét fél a szélső játékáról híres, viszont a középpályák adottak a rövid passzos játékhoz is. Mindkét csapatnak fontos lenne a mai találkozón a győzelem és ehhez gólokra van szükség. Hazai részről egyértelműnek gondolunk legalább egy gólt és ezt a Juventus összeszokatlan védelme miatt gondoljuk így. Míg vendég oldalról a motiváltság, illetve a remek támadószekció miatt várunk legalább egy találatot. Így könnyű kitalálni a mai tippünket, amely a gólváltásra esett. Valószínűleg több gól fog esni a mérkőzésen, de félünk az 1-1-es végeredménytől, ezért inkább a biztosabbnak tűnő egyszerű gg-t húztuk be a szelvényünkre.

Egymás elleni eredmények alapján is várható lesz a gólváltás, hiszen a legutóbbi négy “randevún” mindig megszületett ez az opció. Többnyire Juventus siker született, viszont a mostani Napoli borsot törhet a zebrák orra alá.

Aki szeretne csatlakozni a prémium szolgáltatásaink valamelyikéhez, az megteheti a belinkelt vásárlói felületen, vagy az “ELŐFIZETÉS” menüpontban!

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: