b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Folytassuk a sorozatot és jöjjön az ötödik nap!

Tegnap remekül zárult a negyedik napunk egyben a hónapunk is remekül indult! Szeretnénk folytatni ezt a sorozatot és  bízunk benne, hogy a következendő napokban behúzzuk a profitot és sikerül nyereségesen zárni a szériánkat!

Mára két tippel készültünk, méghozzá egy “Részletezz és nyerj!” szelvénnyel, illetve a nagy szorzós szelvényeink közül egyet hozunk még nektek!

Részletezz és nyerj! szelvényünk:
Lazio – Nice (1-0)
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5)
odds:1,65

Tét:15 egység

Nagy szorzós szelvény:
Apollon Limasszol – Atalanta (1-1)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Rosenborg – Zenit Szentpétervár (1-1)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:2,97

Tét:10 egység

Az elemzésünket ma nem nagyon bonyolítottuk, hiszen véleményünk szerint a Lazio ma a mérkőzés esélyese. Az olaszok továbbra is szárnyalnak és egy esetleges győzelemmel bebiztosítanák a továbbjutást és az 1. helyt is a csoportban. Igaz ma sokan meglepetést várnak, viszont a vendégek részéről borzasztó teljesítmény látható, illetve a védelem sebezhető, ami látszik a jelenlegi teljesítményén is a Nice csapatának. Sokak félnek attól is, hogy Immobile sérülést szenvedett az előző mérkőzésen és most nem lesz a keretben! Kiemelnénk, hogy a Lazio külön EL kerettel rendelkezik, amibe Immobile csak cserepados! Tehát nem kell félni és megtorpanni a Laziotól, hiszen a csapatban az európai porondon, Immobile csak csere és általában a második félidőben áll be az EL mérkőzéseken. Előző mérkőzésen 3-1-es eredmény született a Lazio javára és a Nice otthonában történt ez, most hazai pályán az olasz csapat gálázhat és behúzhatja a három pontot ezzel hibátlan maradhat és bebiztosíthatja azt a bizonyos első helyezést. Véleményünk szerint ennél nagyobb motiváció nem kell a hazai csapatnak és ma behúzzák magabiztosan a győzelmet a romjaiban heverő Nice ellen!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: