b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Folytassuk a sorozatot és jöjjön a hatodik nap!

A novemberünk eddig fantasztikusan zajlik, hiszen minden prémium csomagunk nyereségesen áll és sorra zárjuk nyereségekkel a napjainkat!
Ma is folytatnánk ezt a szériát, viszont elérkeztünk a hatodik naphoz is, ahol a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk egyik tippjét hoznánk el nektek!

“Részletezz és nyerj!” tippünk:
Augsburg – Leverkusen (14848 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,80

Tét:20 egység

Elemzés:
A találkozó egy német első osztályú meccs lesz, ahol az Augsburg – Leverkusen mérkőzésen szavaztuk meg ismételten a gólváltást. A két fél egymást követi a bajnokságban, a Lever a 9., míg az Augsburg a 10. jelenleg. Mérlegük egyforma, viszont a gólkülönbsége a Leverkusennek jobb. Ami látható a vendégek esetében, hogy szinte minden mérkőzésükön gólt szereznek, viszont  a hátsó alakzat botrányos formát mutat és az egyik legtöbb gólt kapta idáig a csapat, míg a harmadik legjobbnak számít a támadósoruk a jelenlegi ligában. Viszont ma az az Augsburg lesz az ellenfél, akik otthon remek formát diktálnak és kivétel nélkül minden ellenfelüknek gólt szereztek, de ezekből három találkozón kaptak is. Összességében otthon jónak mondható az Augsburg és várhatóan ma is mindent megfog tenni a csapat, hogy a hasonló formában lévő Leverkusent befogja. Gólokra lehet számolni, hiszen mindkét oldalon sebezhetőek a védelmek, illetve a Leverkusen szinte minden körülmény közt tud egy gólt szerezni, az Augsburg esetében pedig számítunk a hazai pályán nyújtott teljesítmény miatt egy találatra, így összességében pedig nem hinnénk, hogy 1-1-es döntetlennel zárulna a találkozó és bízunk benne, hogy eldől valamelyik irányban a mérleg nyelve, hiszen mindkét félnek fontos a mai győzelem!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: