Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

SZERETNÉNK A FIGYELMEDBE AJÁNLANI PÁR FOGADÓIRODÁT! 🎰

A legjobb online sportfogadási oldalak megtalálása mindenki számára óriási kihívást jelenthet. A legális online sportfogadási lehetőségek egyre elterjedtebbé válásával mind az elkötelezett fogadók, mind a mindennapi rajongók a legjobb sportfogadási oldalakat és fogadási alkalmazásokat keresik. A mi célunk, hogy a magyar sportfogadókat ebben a világban eligazítsuk. Ugyan a sportfogadás hazánkban még nem teljesen liberalizált, de egy hazai játékos már nyugodt szívvel kereshet fel külföldi oldalakat is! Ha pedig már erre az oldalra navigáltál, akkor minden bizonnyal még most sem találtad meg a számításaid és ezért szeretnénk olyan online fogadóirodákat ajánlani számodra, amelyek magyar sportfogadók számára is elérhetőek!

Több mint 200 online sportfogadói oldalt néztünk át és több száz órát töltöttünk azzal, hogy felmérjük, hogy melyik iroda lehet megfelelő az előfizetőink számára. Ennek megfelelően többféle vizsgálatot végeztünk, amelyek során megnéztük azt, hogy hol lehet a legnagyobb sporteseményekre, bajnokságokra, többféle sportágra fogadást kötni. A legjobb fogadási oldalakon alapfeltétel volt, hogy a topbajnokságok minden sportágban elérhetőek legyenek, példának okáért a Stanley Kupa rájátszásától, a top futball bajnokságokon, a nemzetközi kupasorozatokon, a lóversenyen át a Super Bowlig mindent számításba vettünk. Értékelőink között profi szerencsejátékosok és elhivatott rajongók is szerepelnek, akik időnként, vagy minden egyes nap fogadnak. 2023-ban tapasztalt csapatunk továbbra is felülvizsgálja a legújabb fogadási alkalmazásokat, és frissíti a meglévő sportfogadó-ismertetőket a legfrissebb információkkal és bónusz ajánlatokkal! Így magabiztosan fogadhatsz kedvenc csapatodra, többféle sportágra, bajnokságokra, illetve mérkőzésekre vagy épp az esélytelenekre. Az egyes sportfogadási oldalak használatával szerzett tapasztalataink során megtudtuk, hogy melyek azok a fogadóirodák, amelyek a leggyorsabb kifizetésekkel rendelkeznek, amelyek a legjobb szorzókat kínálják, amelyek korrekt és gyors ügyfélszolgálattal rendelkeznek és természetesen azt is, hogy kik azok, akik a "leglédúsabb" bónuszokkal kecsegtetik az új- és régi felhasználóikat!

KIEMELT BUKMÉKEREK

1

GGBET

Ez az iroda ajánlja a legmagasabb szorzókat és magasan veri a bet365, unibet és egyéb felkapott bukmékerek oddsait is!

2

UNIBET

A világ egyik legnépszerűbb bukmékere. Nagyon megbízhatóak, sok promóciójuk és igencsak bő kínálatuk van!

3

IVIBET

Egy vadiúj bukmékerről beszélünk, amely Magyarországon is megnyitotta a virtuális kapuit a hazai sportfogadók számára!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)
Sportfogadás 20% pénzvisszatérítés
(Foci- és teniszfogadásokra érvényes. Legalább 4000 Ft-os befizetés szükséges hozzá. A legnagyobb cashback összege 80 000 Ft. Legalább hármas gyűjtőfogadásra is érvényes 2,60. összesített odds mellett.)

A temérdek bónuszajánlatuk miatt az új ügyfeleknek megfelelő választás lehet. Folyamatosan tesznek közzé újabbnál-újabb lehetőségeket, amelyeket igencsak kedvező feltételek mellett kínálnak a fogadók számára. Ami óriási pozitívum a fogadóirodával kapcsolatban, hogy magasan veri a Magyarországon legnépszerűbb bukmékerek szorzóit, így a bet365, vagy unibet kínálatában megtalálható oddsok, szinte minden esetben alacsonyabb értékekkel rendelkeznek. Az egyedüli hátránya az irodának, hogy nincs keresője, ami miatt kell némi tapasztalat, hogy melyik országban, illetve bajnokságban kell megkeresni a fogadni kívánt mérkőzést, ám ha ebbe belerázódsz, akkor az egyik kedvenc fogadóirodád lehet a GG.BET. A jelenlegi értékeléseink alapján ezt az irodát tartjuk a legjobbnak, amit leginkább a magas szorzóknak, illetve széles kínálatának köszönhet az iroda!

Pozitívumok:
-Az egyik legmagasabb szorzók itt találhatóak meg!
-Rengeteg bónusszal rendelkeznek!
-Választékos sport és fogadási piac!
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

-Nincs a bet365, vagy unibeten megtalálható mérkőzés keresőjük. Tehát manuálisan kell megkeresned a mérkőzéseket.

Befizetési lehetőségek:
-Visa bankkártyás befizetés
-Maestro bankkártyás befizetés
-Mastercard bankkártyás befizetés
-Paysafecard
-Skrill és Neteller
-Sofort/Karna és Rapid Transfer (banki átutalás). 
A  fogadóiroda a fentiek mellett lehetővé teszi a kriptopénzes bankolást is. Az elfogadott kriptopénzek: BTC, ETH, LTC, Tether.

Kifizetési lehetőségek: 
A GGBET kifizetéséhez ugyanúgy, mint a többi fogadóirodánál, majd meg kell adnod a saját neved, a születési és a lakcímadataid, valamint egy SMS-ben kapott kóddal meg kell erősítened a telefonszámod.

-A paysafecard nem működik kifizetésre is.
-Nem teljesítenek Mastercard kifizetést hitelkártyára. Amennyiben Mastercarddal fizettél be, a pénzkivételhez egy másik módot kell igénybe venned. pl. banki átutalás 
-Egy felhasználó havonta max 20 000$ értékben kérhet kifizetést.
-Egy tranzakció értéke 9000$-ban van limitálva.

5/5

Az Unibet Magyarország legaktívabb és legmegbízhatóbb sportfogadási oldala!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Unibet új magyar ügyfeleinek, amire mindössze 6x-os megforgatási követelmény vonatkozik.)
Streakr – Ingyenes nyerősorozat bónusz

Ha helyesen tippelsz egy sportfogadással kapcsolatos kérdésre és regisztrált játékos vagy, a további fogadásaidhoz ingyenes bónuszt kaphatsz! Az ajánlattal már új játékosként is élhetsz, ha szeretnéd növelni a kezdő egyenleged.
Barátajánló bónusz
Ha a barátaiddal együtt szeretnél játszani, ismerősönként akár 40 000 Ft-ot is kaphatsz ingyenes fogadások formájában. Maximum 3 barátot ajánlhatsz, akik ha regisztráltak és túl vannak az Unibet belépés és befizetés lépésein, jogosulttá is válsz a bónuszra. A barátajánló bónusz már regisztráció után is elérhető. Ha pedig a barátaidnak amúgy is ajánlanád ezt a bukmékert, nem érdemes lemaradnod az ingyenes fogadási kreditekről!
100% cashback a mérkőzés előtt
Abban az esetben, ha legalább 10€ – azaz körülbelül 4000 Ft értékben fogadsz legalább 2,00 -es szorzó mellett az Unibeten, és a mérkőzés előtt meggondolod magad, a teljes áron kaphatod vissza a pénzed, amennyiben a szorzók sem változtak. Az ajánlat minden sportmérkőzésre és az Unibet választás 2023 politikai eseményekre tett fogadásokra is érvényes. Mindösszesen arra kell figyelned, hogy még a mérkőzés előtt vedd ki a tétet, ha netán meggondolod magad.

 

Az Unibet nem véletlenül az egyik legnépszerűbb fogadóiroda Magyarországon. Mindenképp pozitívum a szolgáltatással kapcsolatosan, hogy folyamatosan fejlődik és a Bet365-höz hasonlóan ők is mindenféle engedéllyel rendelkeznek, amely az Európai Unióban kötelezőek. Ezenkívül az élő kínálata is elég szélesnek mondható, így aki szeretne élőben fogadni és nincs bet365 fiókja, mindenképp ajánljuk számára az Unibet fogadóirodát! Ezenkívül rengeteg promóciót osztanak meg, amelyek során egy-egy szerencsés nyertes akár több millió Forintot is zsebre tehet. Úgyhogy mindenképp érdemes kipróbálni ezt az irodát is!

Pozitívumok:
-Élő közvetítés
-Grafikonok, statisztikai adatok az élő fogadás megkönnyítéséhez.
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő
-Viszonylag magas szorzók

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

-Nehezen átlátható kezdőlap
-Egy-egy nagyobb esemény megrendezésekor előszeretettel lassul le az oldal és ilyenkor nehezen használható.

Befizetési lehetőségek:
-Visa bankkártyás befizetés

-Maestro bankkártyás befizetés
-Mastercard bankkártyás befizetés
-Skrill és Neteller
-Revolut
-Banki átutalás

Kifizetési lehetőségek:
Az Unibetnél nagyon egyszerű a kifizetés menete, hiszen oda utalhatod ki a nyereményed, ahonnan befizettél. Tehát minden fizetési módszer alkalmazható esetükben, amit a fentiekben a befizetési lehetőségeknél felsoroltunk.

Bankkártyás kifizetés esetén 3300 Ft a minimum, és a pénzed 1-3 munkanap alatt meg is fog érkezni. Banki utalásnál ez 2-3 munkanap lesz, és a minimum kivehető összeg 4050 Ft. Elektronikus tárcáknál is 4050 HUF a minimum, viszont ebben az esetben 24 órán belül jóváírják az egyenlegeden a kiutalt összeget.

4.5/5

Az ivibet az egyik legújabb a magyar online bukméker a magyar versenypiacon! Az ivibet 40+ sportot ajánl, nagyon sok piacot focihoz és remek szorzókat labdarúgás és kosármeccsekhez. Az élő fogadásnál live streaming-szerű funkció is adott!

Bónusz: 52 000 Ft Első befizetés bónusz (52 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál az ivibet az új magyar ügyfeleinek!)

Ivibet előrejelzések bónusz
Az “Előrejelzés” gombra kell az igényléséhez kattintanod. Naponta egyszer vehető igénybe. Azok a felhasználók élhetnek vele, akik azt azt megelőző 5 napban legalább 20€-t fizettek be. A rendszer ilyenkor felajánl 10 mérkőzést, amiknek ha helyesen tippeled meg a kimenetelét:

-10 bejött tippnél 1000€
-9 tippnél 100€
-8 tippnél 50€ ingyenes fogadási kreditet (freebet) kapsz!

Ezeket a krediteket aztán egyszerű fogadásoknál vagy kötésben is fel lehet használni. Visszaforgatási feltétel, oddsokra vagy sportágra/piacra vonatkozó korlátozás nincs! Ugyanakkor a fogadási kreditek később pénzkivételnél előbb levonódnak majd az egyenlegedből.

VIP sportfogadási bónusz
Ahogy az online kaszinó, úgy az Ivibet fogadóiroda is saját VIP programmal, benne valódi pénzes bónuszokkal várja a visszatérő, magasabb szintű ügyfeleit! Ötszörös visszaforgatási követelmény érvényes rá, a fogadások minimum oddsa 1,80. A visszaforgatásba az egyedi fogadások számítanak bele.

 

Mivel egy új bukmékerről beszélünk, így van még pár hiányosság, mint például a bet builder, a magyar nyelvű chates ügyfélszolgálat és a rendszer fogadások (system bets) használatának lehetősége. Ettől eltekintve a bukméker ügyféltámogatása remek, a fizetési módok rendkívül tág mozgásteret adnak a magyar ügyfelek számára, és a sportfogadás termékhez elérhető kezdő bónusz igazán kedvező kondíciókkal bír.

Pozitívumok:
-Sokféle befizetési és kifizetési lehetőség
-Többféle FIAT számla
-Reszponzív és igencsak gyors felület
-Széles kínálat
-Az átlagosnál magasabb szorzók
-Élő közvetítés

Negatívumok:
-Nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálat
-A kereső nem mindig működik megfelelően, de egy rutinosabb sportfogadó, ha ismeri a fogadni kívánt mérkőzés országát/bajnokságát, akkor könnyedén feltalálhatja magát.

Befizetési lehetőségek:
-Visa bankkártyás befizetés

-Maestro bankkártyás befizetés
-Mastercard bankkártyás befizetés
-Skrill és Neteller
-Paysafecard

-Kripto
-Banki átutaás

A  fogadóiroda a fentiek mellett lehetővé teszi a kriptopénzes bankolást is. Az elfogadott kriptopénzek: BTC, ETH, LTC, Tether.

Kifizetési lehetőségek:

A zökkenőmentes Ivibet kifizetés érdekében előbb-utóbb egy fiókhitelesítési (KYC) eljárást is igényel majd. Erre főleg a nemzetközi pénzmosás elleni szabályozás miatt van szükség. Ha például az összes tranzakcióid meghaladta a 700 000 Ft-ot, akkor azt az ügyfélszolgálatnál feltétlen el kell végezned.

Szükséged lesz egy személyazonosításra alkalmas fényképes okmány kivehető fotójára, egy fotóra/képernyőképre az általad használni kívánt fizetési rendszerről, és egy 3 hónapnál nem régebbi dokumentumra, ami igazolja a lakcímed – erre a legjobb egy közüzemi számla. Ezeket a képeket bármikor feltöltheted a “Dokumentumok” fülnél.

-Lehetőség szerint használd ugyanazt a fizetési módot be- és kifizetésre. Ha ez nem lehetséges, kérd az ügyfélszolgálat segítségét!

– A legkisebb kifizetés összege 10€. A napi kifizetési limit alap fiókkal 4000€, a heti 16 000€, a havi pedig 50 000€.

– A kifizetési igények feldolgozási ideje legfeljebb 3 munkanap.

– Ha kártyával fizettél be, és többet akarsz kivenni, mint amit befizettél, a fennmaradó összeget a bukméker más módon fizetheti ki!

– Az elektronikus (banki) átutalással feldolgozott egyszeri minimális kifizetés összege 500€.

4.5/5

A Rabona Bet a népszerűbb újabb sportfogadási oldalak közé tartozik,

Bónusz: 35 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz  + 4.000 Ft Free Bet
(35 000 Ft értékű első befizetési bónusz + 4.000 Ft Free Betet kínál a Rabona Bet az új magyar ügyfeleinek!)
50%-os heti újrafelötlési bónusz (max. 150 ezer Ft-os összeghatárig)

A sportág- és fogadási piackínálat, valamint a szorzók is jók, és a cég ügyfélszolgálati rendszere úgyszintén jól vizsgázott a tesztjeinken. Mivel Magyarországról könnyen el lehet érni és a regisztráció nem tart sokáig, így bátran ajánljuk az irodát. A magas üdvözlő bónusz miatt az új ügyfeleknek megfelelő választás lehet a fogadóiroda.

Pozitívumok:
-Kiterjedt sportfogadási ajánlatok, széleskörű események.

-Minőségi oddsok és kiterjedt kombinációs lehetőségek (fogadási piacok).
-Hetente megújuló bónuszok sokasága.
-Cashback, Cashout funkció
-Grafikonok, statisztikai adatok az élő fogadás megkönnyítéséhez.
-Gyors és könnyű navigáció az egész oldalon.

Negatívumok:
-Kicsit lassú az ügyfélszolgálat.

-Élő tippek esetén tapasztalható néha kisebb várakozási idő a tét elhelyezése/rögzítés között, illetve a kifizetésekkor is felmerülnek néha ezen problémák.
-Kevés kifizetési mód.
-Alacsony maximális összeghatár a kifizetések esetében.

Befizetési lehetőségek:
-Maestro bankkártyás befizetés
-Mastercard bankkártyás befizetés
-Skrill, Neteller, Perfect Money és ePay
-Banki átutalás

A  fogadóiroda a fentiek mellett lehetővé teszi a kriptopénzes bankolást is. Az elfogadott kriptopénzek: BTC, ETH, LTC, Tether.

Kifizetési lehetőségek:
Rabona kifizetésekre e-pénztárca, a Skrill 1-Tap, valamint a közkedvelt kifizetési rendszer, a Neteller érhető el. Ezenkívül a bankkártyákra lehet kiutalni a nyereményünket. A pénzkivételnél a minimális összeg 3.000 Ft, a maximális viszont 200.000 Ft/tranzakció! (Ami véleményünk szerint elég alacsony határ.)

4/5

A BET365 fogadóiroda a legnépszerűbb Magyarországon!

Bónusz: 15 000Ft Sportfogadás Kredit
(Maximum 15 000 Ft értékű befizetés után a bet365 fogadási krediteket ír jóvá a számládon.)
Gyűjtőfogadási bónuszok
Ez a bónusz megnövelt oddsokat jelent egy szelvényen legalább hármas kötésű gyűjtőfogadásokra. A fogadásfokozó extra szorzó lehetőségét egy zöld nyíl jelzi. Más gyűjtő bónusszal együtt nem fog működni, és saját pénzes tétet kell feltenned. Mivel ez nem fogadási kredit bónusz, ezért a nyereményre további átjátszási feltételek sem vonatkoznak!
Korai kifizetés ajánlatok:
A bet365 bizonyos labdarúgás , jégkorong, kosárlabda vagy baseball bajnokságok és azok “Győztes” (money line) piacai esetében cashout lehetőséget is biztosít. Ilyenkor a nyeremény – ha az állás neked kedvez – a meccs végső kimenetelétől függetlenül jár! A korai kifizetés egyszerű, meccs előtti fogadásokra érvényes. Példának okáért labdarúgás esetében a cashoutot a megtett csapat 2 gólos vezetésénél kérheted.

 

Amit érdemes tudni a Bet365-ről, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó oldala. Szinte minden engedéllyel rendelkezik, amik az Európai Unió szabályozásában szerepelnek. A fogadóiroda magyar nyelven használható, illetve applikációval is rendelkezik. A személyes tapasztalataink nagyon jók az irodával kapcsolatban, hiszen a pre-, illetve az élő kínálata is messze a legerősebb a fogadóirodák piacán és az is nagy pozitívum, hogy folyamatosan fejlesztik az oldalt. Gyakorlatilag nincs olyan sportág, amire ne tudnál itt fogadni. Ezenkívül szintén egy óriási lehetőség fogadás szempontjából, a bet builder, az-az fogadáskészítőjük is, amelynek köszönhetően szolgáltatásunk nem egyszer „vadászott” már le 100+-os szorzókat.

Pozitívumok:
-Az egyik legmagasabb szorzókat kínálják.
-Grafikonok, statisztikai adatok az élő fogadás megkönnyítéséhez.
-Élő közvetítés & bet365 app.
-Ázsiai hendikep & cash out.
-Fogadáskészítő
-Eseményekre frissülő promóciók
-Korai kifizetések

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

-Az utóbbi években megszaporodott a korlátozások, illetve kitiltások száma.

Befizetési lehetőségek:
-Visa bankkártyás befizetés
-Maestro bankkártyás befizetés
-Mastercard bankkártyás befizetés
-Paysafecard
-Banki átutalás

Kifizetési lehetőségek: 
A bet365 fiókodon megtalálható összeg kifizetéséhez ugyanúgy, mint a többi fogadóirodánál, majd meg kell adnod a saját neved, a születési és a lakcímadataid.

A kifizetésnél az alábbi opciók adottak:
-Kifizetés bankkártyára
-Paysafecard e-wallet
-Banki átutalás

A legkisebb igényelhető bet365 kifizetés 1500 Ft. Banki átutalásos teljesítésnél ez az összeg 11 000 Ft. A maximális kifizetések bankkártyáknál 6 millió, banki átutalásnál 10 millió forint. A bet365-nél ezek az összegek nincsenek időhöz kötve. A paysafecard kifizetések ugyan 1 napon belül teljesülhetnek, de alkalmanként csak 70 ezer forintot tudsz majd kivenni. A kártyás kifizetés teljesítési ideje a bukméker részéről 1-5 munkanap, ami 10 is lehet átutalásnál.

3.9/5

2022-ben a 22bet az egyik a legkeresettebb fogadó oldalak közé tartozik Magyarországon.

Bónusz: 35 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz 
(35 000 Ft értékű első befizetési bónusz a 22bet új magyar ügyfeleinek!)

A 22bet szorosan követi Magyarországon a Bet365 és Unibet szolgáltatásait. Nagyon sokat fejlődött az utóbbi években a fogadóiroda és esetükben érdemes kiemelni, hogy olyan speciális opciókra köthetünk fogadást, amely a legtöbb fogadóirodában el sem érhető.

Pozitívumok:
-Élő közvetítés & 22bet app
-Ázsiai hendikep 
-Fogadáskészítő
-Speciális fogadási lehetőségek
-Exchange típusú piacok

Negatívumok:
-Bonyolult kezelőfelület

-Nincs Visa
-Kevés bónusz
-Lassú ügyfélszolgálat

-Nincs cash out

Befizetési lehetőségek:
-Maestro bankkártyás befizetés
-Mastercard bankkártyás befizetés
-Skrill, Neteller, Perfect Money és ePay
-Banki átutalás

A  fogadóiroda a fentiek mellett lehetővé teszi a kriptopénzes bankolást is. Az elfogadott kriptopénzek: BTC, ETH, LTC, Tether.

Kifizetési lehetőségek:
A kifizetések minden egyes fizetési móddal igényelhetők, tehát a Netellerre vagy más e-pénztárcára is kifizetik nyereményedet, ráadásul tranzakciós díjak nélkül! A kifizetés általában nagyon gyors, igaz, hétvégén csúszások azért előfordulhatnak.

Mind a ki- mind a befizetéseknél érdemes figyelni arra, hogy a valutaváltás miatt az árfolyam különbözetből eredő veszteségekkel kell számolni.

4.2/5

A Betclic egy ismert francia sportfogadási oldal, amely Magyarországon is elérhető!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz a Betclic új magyar ügyfeleinek. Az első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként, ahol a nyereményt azonnal kiveheted!)

Folyamatosan fejlődik a szolgáltatás és ennek köszönhetően egyre több opcióra köthetünk fogadást a pre és élő piacon is. Viszont a Betclic kínálata így is messze elmarad a bet365, Unibet, vagy 22bet kínálatától. Amit kilehet esetükben emelni még, hogy nagyon pontosak, illetve az új design óta élvezhetőbbé vált a sportfogadás.

Pozitívumok:
-Match Bet funkció
-Ázsiai hendikep 
-Speciális fogadási lehetőségek 
-Cash out
-Betclic app
-Pontos ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Nincs ázsiai hendikep
-Nincs élő közvetítés

Befizetési lehetőségek:
-Visa bankkártyás befizetés

-Maestro bankkártyás befizetés
-Mastercard bankkártyás befizetés
-Skrill és Neteller
-Paysafecard
-Banki átutalás

Kifizetési lehetőségek:
A kifizetések esetében leginkább a banki átutalás, a bankkártyára történő kifizetés, illetve a Skrill/Netellerre kiutalást engedélyezi a bukméker.

3.7/5

Az egyik leggyakoribb üdvözlő bónusz a 100% első befizetési bónusz. Ebben az esetben az első befizetésed után a befizetéseddel megegyező összeget írnak jóvá a sportfogadó oldalak. pl. Unibet, 22bet

Vannak olyan esetek is, ahol fogadási krediteket ajánlanak a fogadó oldalak üdvözlő bónuszként. Ilyen pl. a bet365

Más fogadó oldalak pedig kockázatmentes sportfogadást adnak üdvözlő bónuszként.

Más üdvözlő bónuszok is előfordulhatnak, viszont különböző részletes leírást a sportfogadási oldalak üdvözlő bónuszairól a fogadóirodák véleményezései alatt olvashatsz.

A freebet lehetőséget ad számodra, hogy a megkötött fogadást ne a számládon szereplő egyenlegből használd, hanem a fogadóiroda által felkínált freebet összegét kockáztasd. 

A freebetek megszerzése minden fogadóirodánál más. Van ahol, valamilyen mérkőzéshez kötik, ahol előfogadást kell kötnöd és így kapod meg az ingyenes fogadási lehetőséget. Van ahol hűségprogramban kapod meg ezen lehetőséget, de van épp olyan is, ahol ajándékként, vagy befizetést követően kapsz ingyenes fogadási lehetőséget.

Ezenkívül pedig vannak olyan esetek, amikor a fogadóiroda befizetés nélkül bónuszt kínál számodra! pl. LVBET!

Az ilyen bónuszok nagyon ritkák, úgyhogy jól becsüld meg azokat. Minden ilyen befizetés nélküli bónusz esetében van határidő, erre pedig gondosan ügyelj!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
2022-09-05