b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Fogadóirodák

A legjobb online sportfogadási oldalak megtalálása mindenki számára óriási kihívást jelenthet. A legális online sportfogadási lehetőségek egyre elterjedtebbé válásával mind az elkötelezett fogadók, mind a mindennapi rajongók a legjobb sportfogadási oldalakat és fogadási alkalmazásokat keresik. A mi célunk, hogy a magyar sportfogadókat ebben a világban eligazítsuk. Ugyan a sportfogadás hazánkban még nem teljesen liberalizált, de egy hazai játékos már nyugodt szívvel kereshet fel külföldi oldalakat is! Ha pedig már erre az oldalra navigáltál, akkor minden bizonnyal még most sem találtad meg a számításaid és ezért szeretnénk olyan online fogadóirodákat ajánlani számodra, amelyek magyar sportfogadók számára is elérhetőek!

Több mint 200 online sportfogadói oldalt néztünk át és több száz órát töltöttünk azzal, hogy felmérjük, hogy melyik iroda lehet megfelelő az előfizetőink számára. Ennek megfelelően többféle vizsgálatot végeztünk, amelyek során megnéztük azt, hogy hol lehet a legnagyobb sporteseményekre, bajnokságokra, többféle sportágra fogadást kötni. A legjobb fogadási oldalakon alapfeltétel volt, hogy a topbajnokságok minden sportágban elérhetőek legyenek, példának okáért a Stanley Kupa rájátszásától, a top futball bajnokságokon, a nemzetközi kupasorozatokon, a lóversenyen át a Super Bowlig mindent számításba vettünk.

Értékelőink között profi szerencsejátékosok és elhivatott rajongók is szerepelnek, akik időnként, vagy minden egyes nap fogadnak. 2022-ben tapasztalt csapatunk továbbra is felülvizsgálja a legújabb fogadási alkalmazásokat, és frissíti a meglévő sportfogadó-ismertetőket a legfrissebb információkkal és bónusz ajánlatokkal! Így magabiztosan fogadhatsz kedvenc csapatodra, többféle sportágra, bajnokságokra, illetve mérkőzésekre vagy épp az esélytelenekre. Az egyes sportfogadási oldalak használatával szerzett tapasztalataink során megtudtuk, hogy melyek azok a fogadóirodák, amelyek a leggyorsabb kifizetésekkel rendelkeznek, amelyek a legjobb szorzókat kínálják, amelyek korrekt és gyors ügyfélszolgálattal rendelkeznek és természetesen azt is, hogy kik azok, akik a “leglédúsabb” bónuszokkal kecsegtetik az új- és régi felhasználóikat!

A BET365 fogadóiroda a legnépszerűbb Magyarországon!

Bónusz: 15 000Ft Sportfogadás Kredit
(Maximum 15 000 Ft értékű befizetés után a bet365 fogadási krediteket ír jóvá a számládon.)

Amit érdemes tudni a Bet365-ről, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó oldala. Szinte minden engedéllyel rendelkezik, amik az Európai Unió szabályozásában szerepelnek. A fogadóiroda magyar nyelven használható, illetve applikációval is rendelkezik. 

Pozitívumok:
-A legmagasabb oddsok
-Élő közvetítés & bet365 app
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő
-Eseményekre frissülő promóciók
-Korai kifizetések

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

5/5

Az Unibet Magyarország legaktívabb és legmegbízhatóbb sportfogadási oldala!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Unibet új magyar ügyfeleinek, amire mindössze 6x-os megforgatási követelmény vonatkozik.)

Az Unibet a második legnépszerűbb fogadóiroda Magyarországon. Mindenképp pozitívum a szolgáltatással kapcsolatosan, hogy folyamatosan fejlődik és a Bet365-höz hasonlóan ők is mindenféle engedéllyel rendelkeznek, amely az Európai Unióban kötelezőek. Ezenkívül az élő kínálata is elég szélesnek mondható, így aki szeretne élőben fogadni és nincs bet365 fiókja, mindenképp ajánljuk számára az Unibet fogadóirodát!

Pozitívumok:
-Élő közvetítés
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat
-Nehezen átlátható kezdőlap

5/5

2022-ben a 22bet az egyik a legkeresettebb fogadó oldalak közé tartozik Magyarországon.

Bónusz: 35 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz 
(35 000 Ft értékű első befizetési bónusz a 22bet új magyar ügyfeleinek!)

A 22bet szorosan követi Magyarországon a Bet365 és Unibet szolgáltatásait. Nagyon sokat fejlődött az utóbbi években a fogadóiroda és esetükben érdemes kiemelni, hogy olyan speciális opciókra köthetünk fogadást, amely a legtöbb fogadóirodában el sem érhető.

Pozitívumok:
-Élő közvetítés & 22bet app
-Ázsiai hendikep 
-Fogadáskészítő
-Speciális fogadási lehetőségek
-Exchange típusú piacok

Negatívumok:
-Bonyolult kezelőfelület
-Nincs Visa
-Kevés bónusz
-Lassú ügyfélszolgálat
-Nincs cash out

4/5

A Betclic egy ismert francia sportfogadási oldal, amely Magyarországon is elérhető!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz a Betclic új magyar ügyfeleinek. Az első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként, ahol a nyereményt azonnal kiveheted!)

Folyamatosan fejlődik a szolgáltatás és ennek köszönhetően egyre több opcióra köthetünk fogadást a pre és élő piacon is. Viszont a Betclic kínálata így is messze elmarad a bet365, Unibet, vagy 22bet kínálatától. Amit kilehet esetükben emelni még, hogy nagyon pontosak, illetve az új design óta élvezhetőbbé vált a sportfogadás.

Pozitívumok:
-Match Bet funkció
-Ázsiai hendikep 
-Speciális fogadási lehetőségek 
-Cash out
-Betclic app
-Pontos ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Nincs ázsiai hendikep
-Nincs élő közvetítés

4/5

Az EnergyBet az egyik legfelkapottabb sportfogadási oldalak közé tartozik Magyarországon 2022-ben. A fogadó oldal 2012 alapult és működését tekintve az egyik legmegbízhatóbb irodák közé tartozik.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Energybet új magyar ügyfeleinek.)

A cég rendelkezik Gambling Commission és MGA engedéllyel is, így az Egyesült Királyságban és az EU országokban is működhet. Rengeteg sportfogadási díjat nyert el a szolgáltatás és összességében ennek is köszönheti az Energybet a hírnevét. Ettől eltekintve nem az a céljuk, hogy minél jobb felhasználói élményt szerezze a sportfogadó és ennek köszönhető az is, hogy leginkább csak azoknak ajánljuk ezt az irodát, akik már otthonosan mozognak a sportfogadásban.

Pozitívumok:
-EnergyBet app
-Többféle befizetési mód
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Átlagos szorzók
-Nincs cash out

4/5

Az LVBET törekszik arra, hogy felnőjön a legnagyobb fogadóirodákhoz és ennek megfelelően rengeteg sportágra fogadhatunk!

Bónusz: 2 500Ft Befizetés nélküli Bónusz + 20 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(Az LVBet befizetés nélküli sportfogadási bónuszának igénylésekor 2 5000Ft jóváírásra kerül az új magyar ügyfeleinek számláján. Ezenkívül pedig egy 20 000 Ft értékű első befizetési bónuszt is ajánl az iroda!)

Egy lengyel sportfogadási oldalról beszélünk, ami természetesen Magyarországon is elérhet. Ami mindenképp pozitívum, hogy az LVBET szeretnék kielégíteni a sportfogadói igényeket és ennek megfelelően több, mint 45 sportágra lehet náluk fogadást kötni és szinte minden sportban temérdek fogadási opciót láthatunk. A cég rendelkezik MGA engedéllyel, ami egy további plusz érv mellettük!

Pozitívumok:
-Folyamatosan fejlődik
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat
-Cash out 

Negatívumok:
A fejlesztések miatt sokszor az esti, vagy a reggeli órákban nem érhető el a weboldaluk
-Nincs élő közvetítés

4/5

A Betwinner 2020-ban jelent meg a magyarországi versenypiacon és azóta is aktív résztvevő! A cég egyébként 2016-os alapítása óta, rengeteget fejlődött.

Bónusz: 100 EUR Sportfogadás Bónusz 
(100 EUR értékig 100%-os első befizetési bónusz a Betwinner új magyar ügyfeleinek!)

Egy orosz fogadóirodáról beszélünk, amely nagyon dinamikusan fejlődik az alapítása óta. 2020-ban kezdtük el reklámozni az irodát és azóta is temérdek változáson és fejlesztésen esett át a weboldal. Nagyon könnyen kezelhető, rengeteg mérkőzés megtalálható rajta és ami mindenképp pozitívum, hogy nagyon gyors!

Pozitívumok:
-Folyamatosan fejlődik
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Nincs MGA engedély
-Nincs Mastercard/Visa befizetési lehetőség
-Sokszor akadozik az élő közvetítés, vagy nem elérhető!

4/5

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Az egyik leggyakoribb üdvözlő bónusz a 100% első befizetési bónusz. Ebben az esetben az első befizetésed után a befizetéseddel megegyező összeget írnak jóvá a sportfogadó oldalak. pl. Unibet, 22bet

Vannak olyan esetek is, ahol fogadási krediteket ajánlanak a fogadó oldalak üdvözlő bónuszként. Ilyen pl. a bet365

Más fogadó oldalak pedig kockázatmentes sportfogadást adnak üdvözlő bónuszként.

Más üdvözlő bónuszok is előfordulhatnak, viszont különböző részletes leírást a sportfogadási oldalak üdvözlő bónuszairól a fogadóirodák véleményezései alatt olvashatsz.

A freebet lehetőséget ad számodra, hogy a megkötött fogadást ne a számládon szereplő egyenlegből használd, hanem a fogadóiroda által felkínált freebet összegét kockáztasd. 

A freebetek megszerzése minden fogadóirodánál más. Van ahol, valamilyen mérkőzéshez kötik, ahol előfogadást kell kötnöd és így kapod meg az ingyenes fogadási lehetőséget. Van ahol hűségprogramban kapod meg ezen lehetőséget, de van épp olyan is, ahol ajándékként, vagy befizetést követően kapsz ingyenes fogadási lehetőséget.

Ezenkívül pedig vannak olyan esetek, amikor a fogadóiroda befizetés nélkül bónuszt kínál számodra! pl. LVBET!

Az ilyen bónuszok nagyon ritkák, úgyhogy jól becsüld meg azokat. Minden ilyen befizetés nélküli bónusz esetében van határidő, erre pedig gondosan ügyelj!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0