b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Fogadj velünk Te is az amerikai major ligákra!

Ma hajnalban elrajtolt az NBA 77. idénye és a már évek óta tervezett amerikai ligákra épülő szolgáltatásunk is “útjára indult”!

Ugye 2020 óta foglalkozunk sportanalitikával, avagy sportadat-elemzéssel és leginkább a major ligákra specializálódtunk. Az újonnan induló szolgáltatásunkat erre az analitikai rendszerre, illetve az évek során megszerzett tapasztalatainkra építettük fel.

🥁Dobpergéééés….

Hadd mutassuk be neked, a Major League Package szolgáltatásunkat, ahol NBA, NHL, MLB és NFL tippeket és szelvényeket osztunk meg veled!

A szolgáltatásunkban többnyire kimenetelekre, összesített pontokra, vagy gólokra, hendikep- , illetve játékos speciális opciókra fogunk fogadni. A játékos speciális opciók keretein belül lehet gondolni a játékosok által szerzett pontokra/gólokra/touchdownokra, de lehetnek elkapókra, irányítókra, dobó/ütőjátékosokra vonatkozó fogadásaink is! 

Ha szeretsz Te is az amerikai sportokra fogadni, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a szolgáltatásunkat, amit havi szinten igénylehetsz 9.999 Forintért cserébe!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: