Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Fogadj velünk Te is az amerikai major ligákra!

Ma hajnalban elrajtolt az NBA 77. idénye és a már évek óta tervezett amerikai ligákra épülő szolgáltatásunk is “útjára indult”!

Ugye 2020 óta foglalkozunk sportanalitikával, avagy sportadat-elemzéssel és leginkább a major ligákra specializálódtunk. Az újonnan induló szolgáltatásunkat erre az analitikai rendszerre, illetve az évek során megszerzett tapasztalatainkra építettük fel.

🥁Dobpergéééés….

Hadd mutassuk be neked, a Major League Package szolgáltatásunkat, ahol NBA, NHL, MLB és NFL tippeket és szelvényeket osztunk meg veled!

A szolgáltatásunkban többnyire kimenetelekre, összesített pontokra, vagy gólokra, hendikep- , illetve játékos speciális opciókra fogunk fogadni. A játékos speciális opciók keretein belül lehet gondolni a játékosok által szerzett pontokra/gólokra/touchdownokra, de lehetnek elkapókra, irányítókra, dobó/ütőjátékosokra vonatkozó fogadásaink is! 

Ha szeretsz Te is az amerikai sportokra fogadni, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a szolgáltatásunkat, amit havi szinten igénylehetsz 9.999 Forintért cserébe!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

1 thought on “Fogadj velünk Te is az amerikai major ligákra!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: