b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Fogadj mindig felelősséggel!

 A szolgáltatásunk ugyan a sportfogadással kapcsolatos elemzéseket, illetve predikciókat készít, ám szeretnénk felhívni a figyelmet a sportfogadás veszélyeire.

Legfontosabb tényezők, amiket sose felejts el, ha sportfogadásra fordítod a pénzed, illetve az energiád:
– A sportfogadás egy magas kockázatú befektetésnek számít és köztudott, hogy “tuti” tipp nincs. Tehát az adott elemzést egy korai piros lap, egy sérülés, vagy épp időjárás döntően befolyásolhatja.
– Mindig csak akkora összeget fordíts sportfogadásra, amelynek mellőzése nem okoz számodra semmiféle hiányt.
– Tartsd be az általunk felépített bankrollt és próbálj meg az alapján fogadni.
– Légy türelmes és ne akarj egyik percről, a másikra meggazdagodni.
– Fogadd el, hogy nem lehet mindig nyerni. Tanuld meg kezelni a veszteséget is, viszont próbálj meg mindig pozitív maradni és bízz bennünk.
– A mértéktelen játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye van. A felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy nem létezik biztos szisztéma.
– Figyelj oda arra, hogy az online fogadóirodákban könnyen belemerülhetsz több mérkőzésbe is. Mindig próbáld meg kontrollálni az érzelmeidet és próbálj meg csak azokra a mérkőzésekre fogadást kötni, amelyekre mi elemzést, illetve predikciót készítünk.
– Ügyelj az online “bankodra/tőkédre”, hiszen sokkal könnyebben lehet nagyobb összegekkel fogadni egy találkozóra virtuálisan. Kimutatások bizonyítják, hogy az online fogadók sokkal felelőtlenebbül fogadnak, mint a “papíron” fogadó társaik, hiszen nem kézzel fogható az amit elköltenek, csak a virtuális bank növekszik, illetve csökken adott fogadások következtében.

A játékszenvedély az alábbi súlyos következményekkel járhat: 
– Pénzzavar, majd egyre nagyobb mértékű eladósodás
– Munkahely, lakás elvesztése
– Családi és párkapcsolati problémák
– Konfliktusok a közvetlen környezetünkben lévő emberekkel: barátokkal, ismerősökkel
– A hobbi és az érdeklődés feladása
– Magányosság, izoláció
– Az életöröm megszűnése, depresszió kialakulása
– Bűntettek elkövetése (lopás, csalás, sikkasztás, hogy a játékon elvesztett pénzt pótoljuk)

Fogadj mindig felelősséggel! A szolgáltatásunk a felelősségteljes szerencsejáték híve. Az oldalunk elemzéseit, illetve megosztott predikcióit csak 18 éven felüli regisztrált felhasználók láthatják. 

0
%d bloggers like this: