b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Flashpoint : MiBR – MAD Lions – 04/19 21:00

A mai nap egyetlen egy elemzés kerül megosztásra. A mérkőzés pedig a Flasphoint CS:GO fináléjából érkezik, ahol a MiBR és a MAD Lions mérkőzik meg egymással.


Tegnap a HAVU, ha nem bakizik négy kört T oldalon, akkor magabiztos győzelmet arathatott volna a pickelt mapján, hiszen ezzel az ajándék négy körrel úgymond olyan lemaradásuk lett, ami a végén döntően befolyásolta a találkozót. Ami köztudott tényező, hogy a MAD Lions az egyik legjobb teljesítményt nyújtja Mirage-on. Ezen a pályán nagyon otthonosan mozog a csapat, de azért az előző két fordulóban többször megmutatkozott, hogy több pályán bőven foghatóak. Az előző mérkőzésen ahogy említettem is a HAVU “nyújtotta át nekik tálcán” a győzelmet, ám a mostani MiBR azért jóval erősebb lehet ennél. A párosítás előző mérkőzésére is ajánlottam fogadást és akkor is leginkább a statisztikai rendszerben bízva, ill. a brazil származású és óriási rutinnal rendelkező “FalleN” volt az elemzés egyik kulcstényezője. A mostani helyzetben is hasonló a felállás, hiszen “FalleN” lehet az egyik kulcstényező a mostani mérkőzésen, ám rajta kívül “fer” és “kNgV-” duón is sok múlhat. Ami most is látható, hogy a MAD Lionst erősítő “sjussh” a mérkőzés legjobb statisztikai adataival rendelkező játékosa, ill. rajta kívül még “Bubzkji” is jobb összesítéssel rendelkezik, mint a másik 8 személy.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlott. Pár nappal ezelőtt D2, Mirage, Train hármason “zöldült” az opció, remélhetőleg most is így lesz.


MiBR
Lejátszott mérkőzések : 6
MAD Lions
Lejátszott mérkőzések : 7

Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,15
Vendég csapat 1,27
Várható végeredmény
Győzelmek
2,00 1,86
Vereségek
0,67 0,29
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 72%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Ami szintén kulcsfontosságú tényező és már tegnap is megemlítettem, hogy viszonylag magas nyereményekért játszanak a csapatok. Az első helyezett 500.000 dollárt, míg a második 250.000 dollárt zsebelhet be, ami azért elég ösztönző tényező lehet. Ami szintén döntő befolyással bíró tényező, hogy a találkozón megvannak a tipikus három-hármas lebontások. Ez annyit jelent, hogy a választható mapokon megvannak a lehetőségei a feleknek. Aki nincs annyira benne, annak egy gyors leírást megosztanák a pályaválasztásokkal kapcsolatosan. A felek először egy-egy mapot törölnek, majd ezt követően egy-egy pályát választanak. Ilyenkor dől el, hogy ki melyik pályát favorizálja. Ezután maradt három pálya, amelyekből ismét törölnek egy-egy mapot a csapatok és ami fennmarad, mint utolsó pálya, azon játszhatják a csapatok a mindent eldöntő mérkőzést. Ami a mapokat illeti tehát a MiBR viszonylagosan nagy előnyben van Overpasson és Trainen. A MAD Lions pedig ahogy már a bevezetőben is említettem Mirage-on nagyon jó, de ezenkívül Nuke lehet az a pont számukra, ahol könnyedén foghatják a MiBR-t. A négy nappal ezelőtti mérkőzésen D2, Mirage és Train volt a felek választása. A pickelt mapokon viszonylag magabiztosan mozogtak a felek, majd D2-n gálázott a MiBR, amiből levonhatjuk a következtetéseket. Annyi biztos, hogy az első “ban/törlés” esetében mindkét csapat megpróbál olyan mapot törölni, ahol pocsék mutatójuk van, vagy épp nincs nagyon tapasztalatuk. A MAD Lions esetében némileg nehezebb a döntés, hiszen Overpass és Inferno kettős közül kellene először törölni, de ahogy láthattuk D2-n és Trainen is nagyon jó a MiBR. A “FalleN” által fémjelzett csapat sem lehet annyira nyugodt, hiszen Mirage és Nuke kettős közül csak egyet tudnak törölni, bár az előző mérkőzés adatait látva, ill. a tegnapi HAVU elleni mérkőzést követően engem nagyon meglepne, ha ismét Mirage maradna, hiszen ezen a mapon tényleg nagyon nehéz megfogni a MAD Lions csapatát. A mérkőzés kiélezettségét csak tetézi, hogy a MAD Lions jelenleg a 13., míg a MiBR a 17. a világranglistán. Ezen információk ismeretében, látva a csapatok teljesítményeit, a játékosok statisztikai adatait és az előző mérkőzés történéseit, számomra szinte minden arra utal, hogy ma este a Flashpoint fináléjában három mapon fog eldőlni a döntő győztesének kiléte. A MiBR nagyon jó csapat, viszont fontos megemlíteni, hogy ők jóval többször botlottak itt a Flashpoint szériájában, mint a MAD Lions. A dán csapat nagyon jól játszik, ráadásul nagyon összeszokottan és jó stratégiájuknak köszönhetően mozognak a pályákon. Úgyhogy mindenképp egy izgalmas döntőre számítok és bízom benne, hogy a négy nappal ezelőtt megosztott opció, ma is zöldülni fog. A találkozó egyébként az eddig látott döntőktől eltér, hiszen a felek BO3, az-az két győzelemig tartó párharcot vívnak, egy igencsak komoly pénznyereményért, ill. a vele járó elismerésért.

MiBR – MAD Lions Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: