b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Flashpoint : MAD Lions – MiBR – 04/14 22:00

A mai nap is egy elemzés és négy fogadásra ajánlott mérkőzés kerül megosztásra, amelyeket a statisztikai rendszerünk keresőjében találhatsz meg!


A találkozóval kapcsolatosan is igencsak részletes munkát végeztem és lényegében két olyan csapat mérkőzésére ajánlok fogadást, akikről azért több hónapos, akár több éves statisztikákat láthatunk. A MAD Lions a találkozó esélyese és ebben véleményem szerint semmi meglepő sincs. A csapat jelenleg a 13. helyet tölti be a világranglistán és ugyan az egyéni teljesítmények alapján nem nyújt kimagaslót a csapat, ám csapatilag nagyon egyben vannak. A MiBR csapatát erősítő “FalleN” sokaknak ismerős lehet, hiszen elég rég szerepel már a brazil játékos a Counter-Strike világában és ma ő lehet ismét a MiBR húzóembere. A MAD Lions csapatában ugyan van két játékos is akik jobb mutatókkal rendelkeznek, mint a brazil, ők “sjussh” és “Bubzkji” lennének. A két dán játékos elég erős mutatókkal rendelkezik, bár leginkább ezek a legutóbbi három hónapban elért eredmények alapján mutatható ki, de ha nézünk egy teljes összesítést, azért remekül megmutatkozik, hogy a mostani párosításban szereplő játékosok teljesítménye szinte megegyező. A MiBR jelenleg a 17. a CS:GO világranglistáján, ami azért szintén nem rossz helyezés, ráadásul láthattuk őket az ESL 11. szériájában is, ahol azért elég szép számmal szereztek győzelmeket és egyedül a FURIA, Team Liquid kettős tudott ellenük 2-0-ra nyerni. Ezen két csapaton kívül a Swole Patrol, 100 Thieves is 2-0-ás vereséget szenvedett ellenük, ill. hoztak egy kört a szintén elég erős “Evil Geniuses” ellen.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlott.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,40
Vendég csapat 1,00
Várható végeredmény
Győzelmek
2,00 2,00
Vereségek
0 0,80
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 72%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

A találkozó azért is lehet érdekes, hiszen a Flashpoint versenyben eddig mindkét csapat minden egyes meccsét megnyerte. A MAD Lions minden találkozót 2-0-ra hozott, bár érdemes megemlíteni, hogy egyik riválisa sem volt hasonló kaliberű, mint a MiBR. FalleN-ék viszont nyertek legutóbb a HAVU ellen, ill. Gen.G, Orgless csapatait oda-vissza verték a tornán. Aztán ott vannak a mapok is, ahol a “banolások” esetében nagy fejtörést okozhat a MAD Lions csapatának, hogy mit is tegyenek ki. A MiBR Infernon és Overpasson is jobb mutatókkal rendelkezik, mint riválisa és ezt a pályát a MAD nem is szokta favorizálni, úgyhogy “rutinjuk” is elég kevés rajta. A MibR viszont Mirage, Nuke, Train hármason kerülhet hátrányba. A Vertigo, D2 duón hasonló eredményeket értek el a felek és ugyan bekerülhet a választott pályák közé, én mégis úgy vélem, hogy a fentiekben említett kettő, ill. három map közül fognak választani a felek. Nagyon bízom benne, hogy a pickelt mapokat mindkét csapat nagy magabiztossággal fogja hozni. A MiBR ugyan nehezen nyert a HAVU ellen, hiszen Vertigon nagyon kikaptak, míg D2-n hosszabbításban nyertek, viszont Trainen már azt hozták, amit ők tudnak. Úgyhogy mindenképp izgalmas mérkőzést várok, ráadásul szinte biztos vagyok benne, hogy a MAD látta a HAVU elleni mérkőzést, ahol az a 12-3-as CT oldal önmagáért beszél. Egy szó, mint száz megvannak a mapok, ahol mindkét fél nyerhet, ill. megvannak a személyek, akik magabiztosan hozhatják és irányíthatják a csapatuk eredményességét. Nagyon bízom benne, hogy “FalleN” ismét remek teljesítményt fog nyújtani, hiszen legutóbb a HAVU ellen egy +22-es mérleggel zárt. A fogadásom alapja tehát a statisztikai rendszerben látott 2,5 map feletti opció lenne és nagyon remélem, hogy a késő esti mérkőzésen “zöldülni” fog a megosztott opció.

MAD Lions – MiBR Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.90 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: