b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Flashpoint : HAVU – MAD Lions – 04/18 22:00

A mai nap egy elemzés és két fogadásra ajánlott mérkőzés kerül megosztásra, amelyeket a statisztikai rendszerünk keresőjében találhatsz meg!


Tegnap elkövettem azt a hibát, hogy a statisztikai rendszer predikciói és előrejelzései nélkül hagyatkoztam az egyéni gondolataimra, ill. érveimre. Az eredménye meglett és lényegében azt is be kell látni, hogy az e-sport piacon minél kisebbek a szorzók, annál rizikósabbak a fogadások. Immáron negyedik alkalommal égettük meg magunkat a “biztonságosnak” vélt fogadásokkal, ill. az 1,50-1,60-as szorzókkal. A mostani mérkőzésen én elvonatkoztatnék az egyéni véleményemtől, hiszen én HAVU sikert várnék. Ennek a legfőbb apropója, hogy a csapat most véleményem szerint jóval jobb formában van, ráadásul láttam a MAD Lions utóbbi mérkőzését és nagyon könnyen meg lehet őket zavarni és a MiBR ki is használta kegyetlenül ezeket a hibafaktorokat. A csapatokat tekintve a HAVU-t erősítő “ZOREE”, ill. “sLowi” kettős a mérkőzés legerősebb játékosai. A csapatban lévő további három tag viszont  messze elmarad a MAD Lions játékosainak statisztikai adataitól, de inkább azt írnám, hogy ennek köszönhetően kiegyenlített lehet a párharc.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlott.


HAVU
Lejátszott mérkőzések : 7
MAD Lions
Lejátszott mérkőzések : 6

Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,08
Vendég csapat 1,06
Várható végeredmény
Győzelmek
1,86 1,83
Vereségek
0,29 0,29
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 67%
Hendikep +1,5 72%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Mivel elég nagy a merítési lehetőség, ennek köszönhetően bíztam leginkább a statisztikai rendszer prediktív jellegében. Ami látható, hogy mindkét együttes elég masszívan termelte a győzelmeit és nagyon kevés vereséget szenvedtek el. A MAD Lions a MiBR ellen azért megmutatta, hogy annyira mégsem erős csapat, ill. némileg becsapós lehet mindkét részről a statisztika, hiszen “kötelező” jellegű győzelmeket arattak a felek. A csapatok egyébként nem ismeretlenek egymásnak, hiszen itt a Flashpoint 1-ben kétszer is találkoztak egymással. Március 13.-án nyert a HAVU 2-1-re, míg március 24.-én magabiztos győzelmet aratott a MAD Lions. Ami a felek közti különbség lehet a mostani mérkőzésen az a mapokban rejlik. A HAVU jelen esetben 4 mapon is jobb mutatókkal rendelkezik, mint riválisa, ill. Nuke-n van egy 50-50%-os esélye a feleknek a látott statisztikai adatok alapján. Ezenkívül maradt egy Mirage, Inferno páros, ahol előbbin a MAD Lions, utóbbin pedig vélhetően egyik fél sem szeretne játszani, hiszen rossz mutatóik vannak. Egyszóval könnyű dolga lehet a HAVU-nak, bár többször láthattunk már erre példát, hogy amin az adott csapatoknak nagyon jó mérlegük volt rendre megszenvedtek, vagy épp ki is kaptak. Úgyhogy én most nem hagyatkoznék a mapokon elért teljesítményekre sem. Ami számomra az egyik kulcsfontosságú tényező, az a pénz szerepe ezen a tornán, hiszen horribilis összegért játszanak ma a srácok. A Flashpoint 3. helyezettje 100.000 dollárt, a 2. helyezett 250.000 dollárt, míg az 1. 500.000 dollárt kap. Egyszóval ma a pénz is rányomhatja a bélyegét a felek teljesítményére. Vélhetően úgy fognak választani a csapatok, hogy a pickelt mapjukat hozzák és engem nagyon, de nagyon meglepne, ha bármely csapat magabiztos győzelmet aratna. Ugyan van egy belső megérzésem, ami a HAVU győzelmét súgja, ám ettől elvonatkoztatok és a statisztikai rendszerben látható 2,5 map feletti ajánlást osztom meg fogadásként 2,5 egységgel! A HAVU győzelmére további 1 egységet rakok, amennyiben te is így teszel sok sikert kívánok!

HAVU – MAD Lions Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 2.00 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: