b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Flashpoint : Gen.G – Dignitas – 04/04 21:00

Immáron "f0rest" nélkül kénytelen játszani a NiP, viszont a mostani ötös is igencsak ütőképesnek mondható, ráadásul van két map, ahol jóval jobb értékekkel rendelkeznek, mint riválisuk. (Fotó : esl.com)

A mai nap mindössze egy találkozóra ajánlok fogadást és leginkább a szubjektív véleményemre, ill. a statisztikai adatokra építve készítettem el az elemzésem.


A mérkőzéssel kapcsolatosan érdemes megemlíteni, hogy egy izgalmas találkozó szemtanúi lehetünk, ahol véleményem szerint a Gen.G a favorit. Ezt a fogadóirodák szorzói is megerősítik, ill. azt a tényezőt sem szabad elfelejteni, hogy a két csapat nem is olyan rég találkozott egymással és akkor magabiztos győzelmet aratott a Gen.G.  A legfőbb érveim a találkozóval kapcsolatosan, a világranglista helyezések, ill. a pályákon elért teljesítményekkel kapcsolatos. A Gen.G jelenleg a 16. a CS:GO világranglistáján, míg a Dignitas élt már meg szebb napokat, ám jelenleg mindössze a 66. helyet foglalják el. Ami azt illeti a Dignitas igencsak erős egyéniségekből tevődik össze, ám a svéd duó f0rest és GeT_RiGhT kevésnek bizonyul jelenleg a digni keretein belül. Annyi biztos, hogy nem szabad őket leírni, ám mindenképp érdekes tényező, hogy nem jönnek úgy az eredmények, mint ezt megelőzően. A Gen.G folyamatosan nyújt remek teljesítményt és lényegében a 2020-as évet végig masszívan hozzák. Ami kiemelendő, hogy ugyan vannak kiváló egyéniségek a csapatban, ám leginkább csapatként állnak helyt a srácok, ami azért itt a CS:GO keretein belül nagyon fontos. Mindenképp érdekes tényező, hogy 2019. júliusában a 319. helyről rajtolt az együttes és 2020.április 4.-én már a 16. helyet foglalják el a srácok.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlás, ám ismerve a jelenlegi különbségeket én inkább a szimpla Gen.G győzelemben bíznék.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,50
Vendég csapat 1,00
Várható végeredmény
Győzelmek
1,50 1,00
Vereségek
1,00 1,50
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 60%
Hendikep +1,5 62%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Az előző mérkőzésen a csapatok Train és Nuke pályákon mérkőztek meg egymással és Trainen 16-14, míg Nuken 16-12-re nyert a Gen.G, tehát igencsak szoros mérkőzésre van most is kilátás. A másik fontos tényező, hogy azért a friberg, GuardiaN, Xizt trió teljesítménye messze nem kimagasló és ezt az előző mérkőzés statisztikái is remekül elárulják, ráadásul a “fragelés” sem megy a srácoknak. Példának okáért friberg -13-as eredménnyel zárta az előző mérkőzést, amivel messze a legrosszabb teljesítményt nyújtotta. Ami biztos, hogy némileg rizikós a mostani ajánlás és ennek a legfőbb oka, hogy a Dignitas részéről szerepel egy olyan duó, akik hihetetlen rutinnal rendelkeznek és lényegében bármikor képesek lehetnek befolyásolni egy-egy mapot. Viszont ettől elvonatkoztatva ez is egy csapatsport, amit védekezések és támadások szempontjából is akik hatékonyan és közösen képesek adott szituációt megoldani, azok akár a legjobbak ellen is versenyképesek maradhatnak. Márpedig a Gen.G egy ilyen csapat és nem véletlen szerepelnek ilyen jól az utóbbi hónapokban. Az sem véletlen, hogy jelenleg ilyen kiemelkedő helyen állnak. Bízom benne, hogy egy remek találkozót láthatunk, azt sem tartom kizártnak, hogy három mapba fog nyúlni ez a meccs, ám ismerve az előzményeket és azt a tényezőt, hogy milyen görbéje van a Gen.G-nek számomra azt sugallja, hogy ők lesznek ma a győztesek. Úgyhogy az ő győzelmükre ajánlok fogadást, ami a legtöbb fogadóirodában 1,60-as szorzón rakható.

Gen.G – Dignitas Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Gen.G (Győztes) 1,60 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: