b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Fide : F. Caruana – H. Wang – 03/25 12:00

Sakkban eddig remek eredményeket sikerült elérnünk és most egy olyan párosítást láthatunk, ahol a felek mutatói megegyeznek a vb-jelölti tornán.


Ami egyértelmű, hogy sakkban elég sűrűn fordul elő döntetlen és erről tanúskodik a felek mutatója is, hiszen hat mérkőzésből négyszer remiztek mindketten. A mostani találkozó annyiban lehet más, hogy Caruana a megszerzett pontjaival kereken 80 ponttal van Wang előtt, de összességében itt a tornán mutatott játék alapján bőven reális a mérkőzésen a döntetlen.

A mérkőzésen 62% esélye van a döntetlennek.


Győzelmek
1 1
Döntetlenek
4 4
Vereségek
1 1
Szerzett pontok
3,0 3,0
Opciók és azok esélyessége
22%  62% 16% 

A mérkőzés esetében látható, hogy Caruana győzelmére magasabb ugyan az esély, de a döntetlenre 62%-t mutat az esélyességi mutató. Úgyhogy mindenképp van érték a remiben, amelyre most fogadást ajánlok alacsony téttel.

F. Caruana – H. Wang Fogadási határidő : 12:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (1×2) 1,60 Rizikós ajánlás
2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: