b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FIBA VB : USA – Görögország – 14:30

Az amerikaiak számítanak a favoritnak, ám bízom benne, hogy a görögök megnehezítik a dolgukat. (Fotó : Getty Images)

A harmadik prémium elemzés szintén a FIBA VB-ről kerül megosztásra, méghozzá az USA – Görögország mérkőzést választottam ki a kínálatból.


I USA – Görögország I

 

A mérkőzésen több opció is megtetszett, ám a rengeteg kérdés miatt maradtam az első “megérzésnél”. A mérkőzésen több kimenetel is esélyes lehet, hiszen látható, hogy az amerikaiak nem egy ütőképes csapattal érkeztek és nem sokon múlt a meglepetés győzelem a törököknek ellenük. A görögök eddig viszonylag jól teljesítenek, bár a hibátlanságukat a brazilok ellen kukába dobták egy rossz “rotációnak” köszönhetően. Az amerikaiak eddig veretlenek, ami várható is volt. A fejemben 3 kép alakult ki, vagy magabiztos amerikai győzelem, vagy szoros mérkőzés, vagy egy meglepetés győzelem lesz.

A kimenetelek alapján egyértelműen a fogadóirodák az amerikaiakat tartják esélyesnek.

Az amerikaiak számítanak a favoritnak, ám bízom benne, hogy a görögök megnehezítik a dolgukat. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz az oddsok különbsége miatt mindenképp van érték a hendikep pontszámokban. Én az amerikaikat nem erőltetném, hiszen a görögök sem leírhatóak, ráadásul Antetokounmpo extra motivált lehet az amerikaiak ellen. Úgyhogy én mindenképp bizakodom, hogy egy szoros és izgalmas mérkőzést láthatunk, ahogy mondtam is, ha lehetne fogadni arra, hogy az USA nem nyeri meg a VB-t megtenném, de nem találtam erre megfelelő fogadási formát, úgyhogy várom a döntőt, ha egyáltalán bekerülnek oda. Ez a vélemény persze egy kicsit egyéni, de szorítok annak, hogy ez a tartalékos amerikai csapat kikapjon, bár kevésbé akarom, hogy Popovich tovább őszüljön.

USA – Görögország (14:30)
Tipp: Görögország + 10,5 pont  (Játék összesített) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: