b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FIBA VB : Franciaország – Litvánia – 14:00

HELSINKI, FINLAND - SEPTEMBER 6: Evan Fournier of France during the FIBA Eurobasket 2017 Group A match between Slovenia and France on September 6, 2017 in Helsinki, Finland. (Photo by Norbert Barczyk/Press Focus/MB Media/Getty Images)

A második prémium elemzésben egy kosárlabda mérkőzéssel készültem, méghozzá a VB mai napjának egyik legizgalmasabb párosítása kerül megrendezésre Franciaország és Litvánia között.


I Franciaország – Litvánia I

 

Ami azt illeti a franciák eddig veretlenek és mindhárom mérkőzésüket megnyerték. Nyertek a németek, a Jordánok és Dominikai-Köztársaság ellen is. Ez a három mérkőzés szerintem végig a kötelező győzelmek közé tartozott, ám most a litvánok nagyobb falatnak számíthatnak. A litván csapat egy szoros és végletekig kiélezett mérkőzésen 82-87-re kapott ki az ausztrálok legjobbjaitól, míg Szenegál és Kanada legjobbjait csúnyán megverték.

A kimenetelek alapján a franciák az esélyesebbek, ám látható, hogy minimális különbséget tettek a fogadóirodák a két csapat közé, illetve a litvánok szorzója folyamatosan csökken.

A franciákat tartják az esélyesebbnek, ám fenntartásokkal kezelném ezt a kijelentést, hiszen a másik oldalon a litvánok legjobbjai fognak pályára lépni. (Fotó: Norbert Barczyk/Press Focus/MB Media/Getty Images)

A mérkőzésen sokat gondolkoztam, hogy most a sima francia győzelmet, egy + pont hendikep opciót a litvánokra, vagy egy over opciót favorizáljak. Majd maradtam az utolsó döntésnél, hiszen viszonylag alacsony az opening line a mérkőzésen az U/O (153,5 pont)  opciók esetében. Na most ehhez a pontszámhoz mindkét csapatnak legalább 76, illetve 77 pontot kell szerezni, ami valljuk be az eddig látottak alapján bőven reális lehet. A franciák eddig minden egyes mérkőzésükön legalább 78 ponttal zártak, míg a litvánok a legrosszabb esetben is 82 ponton zártak. Az ausztrálok elleni mérkőzésüket végig követtem és ténylegesen a saját butaságuknak, ill. az első negyedben való “alvásnak” köszönhették a vereséget. Úgyhogy izgalmas párharcra számítok, ahol akár hosszabbítás is lehet. Az opening line alá megyek ismét, hogy minimálisan is, de biztonságosabb opciót ajánljak. Ez pedig a 150,5 pontos határ lenne, amire 1,66-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni.

Franciaország – Litvánia (14:00)
Tipp: Több, mint 150,5 pont  (Játék összesített) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: