b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: Nem vár egyszerű meccs az Interre!

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

A harmadik felkészülési mérkőzésére készül az Inter, akik a szombati nap folyamán a Lens ellen lépnek pályára.

Az olasz csapat véleményünk szerint jól járt azzal, hogy visszatért hozzájuk Lukaku. Ennek köszönhetően ismét összeállhat a Martinez/Lukaku duó, amely a bajnoki címig repítette a milánói együttest. A felkészülés pedig elég jól alakul a kék-fekete mezes alakulat számára, hiszen a Lugano ellen az első találkozón egy 4-1-es kiütéses győzelmet értek el, majd a második meccsükön a Monaco csapatával 2-2-es eredménnyel zártak. Ma pedig jöhet egy újabb francia csapat, méghozzá a Lens. A franciák eddig veretlenek a felkészülési szezonban, bár a maihoz hasonló ellenfelek ellen még nem szerepeltek. Az eddig lejátszott négy meccsük rendre hazai együttesek ellen zajlott. Nyerni tudtak a Clermont, Rodez és Valenciennes ellen is, illetve a Paris FC-vel remiztek.

Inzaghi eddig mindkét meccsén próbálgatta a csapatot és ennek megfelelően rendre volt egy-egy sorcsere, illetve többféle stratégiát is kipróbált élesben. Döntő többségben az olaszok a 3-5-2-es stratégiát alkalmazták, de az előző meccseken volt példa a 4-4-2-es, illetve 4-3-1-2-es felállásra is. Ma is vélhetően a stratégia csiszolása lesz a cél az olaszoknál, de egyértelműen kijelenthető, hogy ma ők számítanak a győzelemre esélyesnek. A Lens csapata persze nem leríható ellenfél, de a Transfermarkt adatait megtekintve egyértelmű a differencia a csapatok között. Az Inter vélhetően a bajnoki címért fog idén is versenyezni és szerintünk Inzaghi ma is pályára fogja küldeni a legerősebb kezdőjét. Ebből kiindulva mi arra számítunk, hogy az Inter ismét vezetést szerezhet, amire ugyan érkezhet gól a Lens részéről, de egy második olasz gólt is reálisnak tartunk. Az Inter az eddigi felkészülési mérkőzésein rendre szállította a gólokat és ilyen előfeltételek, illetve ilyen támadók birtokában szerintünk ezt ma is megteszik. Úgyhogy a fogadásunk az Inter góljaira vonatkozik! 

Tipp: 1.5 felett (Inter gólszám)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: