b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: Nem változtatunk a nyertes stratégián!

Ismét a portugálok számítanak az esélyes csapatnak. (Fotó: Getty Images)

Az utolsó felkészülési mérkőzésére készül a Benfica, akik kedd este a Newcastle ellen lépnek pályára.

A portugál kirakatcsapat nagyon jól teljesített eddig a felkészülési mérkőzésein, ugyanis négy alkalommal léptek pályára és mindegyik mérkőzésüket győzelemmel zárták. A Newcastle játékosai számára még nagyban zajlik a felkészülési szezon és ennek megfelelően a mai mérkőzésen kívül még két felkészülési meccse lesz a “szarkáknak”. Az angolok az első két meccsükön nyerni tudtak, de az előző Mainz elleni találkozójukat elveszítették 1-0-ra. Mivel a Benfica az utolsó felkészülési mérkőzésére készül, így vélhetően ismét már egy olyan kezdő kerülhet a pályára, amely az alap felállás lesz a szezonban. A Newcastle pedig a negyedik meccsén már szinte a teljes keretét bevetheti, hiszen minden kulcsjátékos visszatért már a csapatba és ennek megfelelően lehet olyan időszak a mérkőzésen, amikor a Newcastle is egy igencsak “ütős” tizeneggyel lehet a pályán. 

A Benfica az eddig meccseit nagyon magabiztos fölénnyel és legalább két gólos különbséggel megnyerte. Nagy kérdés persze, hogy a Newcastle ellen ez összejöhet-e a portugál csapatnak, de annyi biztos, hogy jóval előrébb tartanak a felkészülési szezonban, mint a mai riválisuk. Ugye ez a mai egyfajta főpróba lesz számukra és ennek megfelelően ma is a győzelem lehet a cél a portugáloknál. Legutóbb ugyan a Newcastle rúgott gól nélkül zárt, de a Benfica védelmében az utóbbi napokban benne volt a gól. A Girona játékosai két gólt szereztek ellenük, a Fulham pedig egyszer talált be. Mivel az angoloknál is szinte minden kulcsjátékos bevethető, így szerintünk bőven reális az, hogy ma a Newcastle is gólt szerez. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, ami ugyan a legtöbb irodában alacsony szorzón fizet, de ez is kellően jelzi, hogy egy igencsak esélyes opcióra fogadunk!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.55

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: