b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: Jöhet egy újabb gólváltás?!

Mitrovic ma is betalálhat! (Fotó: Getty Images)

Vasárnap ismét rengeteg felkészülési mérkőzés kerül megrendezésre és a Fulham – Villarreal párharcot emeltük ki a kínálatból.

A Fulham a bajnokság előtti utolsó mérkőzésére készül, míg a Villarreal részéről még a main kívül két felkészülési mérkőzés kerül majd megrendezésre. Az angolok eddig elég meggyőzően teljesítettek, noha a Benfica ellen beleszaladtak egy csúnya pofonba, de az annak is köszönhető volt, hogy kevesebb, mint egy napot pihent csak az együttes. A Benfica elleni mérkőzéstől eltekintve, a Nice és az Estoril ellen is két gólos különbséggel tudott nyerni a Mitrovic által fémjelzett együttes. A Villarreal viszont még veretlen a felkészülési időszakban, pedig már öt mérkőzést is játszott a csapat. Legutóbb a Southampton ellen nyertek 2-1-re, de azt megelőzően a Reims, Dortmund és PSV ellen is összejött számukra a siker, míg a Sporting ellen 1-1-es döntetlennel zártak. 

Szoros mérkőzésre számítunk és elnézve a csapatok felkészülési mérkőzéseit, gyakorlatilag itt is várható a gólváltás, mint opció. A Fulham eddig minden meccsén betalált és mivel számukra ez a mai egyfajta főpróba, így mindenképp egy nagyon erős kezdőre számítunk részükről. A Villarreal még nem feltétlen pörög száz százalékon, de azért mindenképp beszédes az eddigi teljesítményünk. A felkészülési mérkőzéseken látott játékból kiindulva mi a gólváltást preferáljuk ezen a mérkőzésen és bízunk benne, hogy mindkét fél betalál majd!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: