b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: Ismét szállíthatja a gólokat a Paks!

Több távozó is volt a Paksiaknál a nyár folyamán. (Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök)

Az utolsó szlovéniai felkészülési meccsére készül a Paks, amely eddig Zrecen elég jól teljesített.

A Paks mai ellenfele a cseh Sigma Olomouc lesz, akik az elmúlt hetekben öt felkészülési mérkőzést is lejátszottak és az utóbbi három meccsükön már szinte minden kulcsjátékos vállalta a játékot. Legutóbb hét nappal ezelőtt léptek pályára a Piast Gliwice ellen és akkor 2-1-re nyerni tudtak. A Paks részéről több távozó is volt, példának okáért Ádám Martin is eligazolt, de a szakmai stáb is megújult A zöld-fehér mezes együttest idén már Waltner Róbert irányítja és nem is tette meg ezt eddig rosszul a tréner, ugyanis a magyar csapat még veretlen a felkészülési mérkőzésein. A Paks nyerni tudott a Siófok, DAC, III. Kerületi TVE és az Arsenal Tivat ellen is, de remiztek a Szeged és a Sparta Prahaval. Ami összességében látható, hogy ugyanazt a támadóstílust képviseli Waltner is, mint amit Bognár György is alkalmazott és ebből kiindulva ismét rengeteg gólt hozhat majd össze a következő szezonban a paksi együttes.

A Paks meccseiben eddig “kódolva” voltak a gólok és szerintünk az utolsó szlovéniai meccsén mindent bele fog adni a magyar csapat. A Sigma Olomouc egy verhető ellenfél és elnézve a csehek utóbbi mérkőzéseit bőven esélyes az, hogy itt is kialakul egy kiadós adok-kapok. A Paks eddig minden felkészülési meccsén képes volt legalább egy gólt szerezni, de kivétel nélkül kaptak is legalább egy találatot és a mai ellenfél utóbbi meccseiről is elmondható volt mindez. Egyszóval egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk és szerintünk bőven reális az, hogy itt ma mindkét csapat betaláljon. Ezért az összesített gólokra fogadunk és a 2.5 gól feletti opciót “küldjük csatába”.

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: