b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: Gólokban gazdag meccset hozhat az Arsenal-Chelsea párharc!

Vajon megnyeri a mai mérkőzést a Chelsea?! (Fotó: Getty Images)

Az Arsenal az ötödik, míg a Chelsea a harmadik felkészülési mérkőzésére készül.

Az “ágyúsok” nem tétlenkedtek és az amerikai túrát megelőzően az Ipswich, a Nürnberg és az Everton ellen is pályára léptek. Ami pedig rögtön szembetűnő, hogy az Arsenal eddig minden meccsét legalább két gólos különbséggel megnyerte! A Chelsea csak Amerikában lépett eddig pályára és nem volt igazán meggyőző a Tuchel legénység eddigi teljesítménye. Az első találkozón a Club America ellen léptek pályára, ahol a félidőben becserélt “A” keret tagjai döntötték el az utolsó pillanatokban a mérkőzést, de a legutóbbi Charlotte elleni meccsen is csak egy 1-1-es remire volt jó a londoni klub. Persze ezen mérkőzésekből, illetve eredményekből nem szabad kiindulni, főleg úgy, hogy hajnalban vélhetően Tuchel is a legjobb kezdőjét fogja pályára küldeni.

Az “ágyúsok” meccseit többféle módon preferáltuk már az elmúlt napokban és kivétel nélkül nyertünk. A Chelsea ellen pedig ismét nem tétlenkedünk és nagy hibának éreznénk azt, ha kihagynánk ezen a találkozón a gólokat. Egyrészt a mostani Arsenalban bőven benne van akár két gól is, de a Chelsea csapatáról is elmondható ugyanez, főleg úgy ha valóban a legjobb kezdőjét fogja a pályára helyezni Tuchel. Ebből kiindulva most is reális lehet az, hogy a csapatok gólt/gólokat szereznek és megnézve az egymás elleni eredményeket, ezt elég sűrűn meg is tették a csapatok. Felkészülési mérkőzésen közel egy évvel ezelőtt találkoztak a csapatok, akkor 2-1-re nyert a Chelsea, de a legutóbbi április végi mérkőzésen is hat gólt szereztek a csapatok. Úgyhogy mi vesszük a bátorságot és a hajnali meccsen a 2.5 gól feletti opcióra kötünk fogadást!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: