b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: Egy újabb sablontippel készültünk!

Nem vár egyszerű meccs a Salzburgra! (Fotó: Getty Images)

Jürgen Klopp csapata egyfajta főpróbát tarthat a Salzburg ellen, ugyanis hétvégén a Manchester City csapatával szemben már téttel bíró mérkőzésen lépnek pályára.

A Salzburg számára ugye megkezdődött a bajnokság és az Austria Wien ellen rögtön egy 3-0-ás győzelemmel nyitottak. Az osztrák kirakatcsapat felkészülési szezonja nem sikerült valami fényesen, ugyanis a kezdeti győzelmek után kikaptak az Antwerp, a Feyenoord és az Ajax ellen is. Ami viszont közös volt minden találkozóban, hogy a salzburgiak minden egyes riválisuknak betaláltak, illetve rendre kaptak egy-egy gólt is. A Liverpool csapatára már többször fogadtunk a felkészülési időszakban, ám legutóbb az RB Leipzig ellen nem kaptak gólt és így bukott az ajánlásunk. A Salzburg viszont ismerős lehet Kloppéknak, ugyanis az előző években elég sűrűn találkoztak a csapatok és ritka volt az, hogy ne talált volna be mindkét együttes.

Véleményünk szerint döntően befolyásolhatja a mai mérkőzést az a tény, hogy hétvégén a Manchester City ellen fog játszani a Liverpool. Klopp ennek ismeretében hamar pihentetheti a legjobbjait és így könnyedén “felborulhat” a pálya. Persze a liverpooli “B” keret is igencsak ütős tud lenni és erre többször láthattunk már példát. Ebből kiindulva pedig egy igazi gólparádé is kialakulhat a mai találkozón. Ugye az osztrákok alapvetően igencsak gólerősek és ma hazai közönség előtt léphetnek pályára, a liverpooli keretet pedig senkinek sem kell bemutatni. Ebből kiindulva mi ismét a gólváltást favorizáljuk (amit egyfajta sablontippként, elég sűrűn favorizáltunk a felkészülési mérkőzéseken), amire elég alacsony szorzót kínálnak a fogadóirodák, így a 2.5 gól feletti opciót is “harcba” küldjük.

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: