b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: Egy sablontippel támadunk a Dortmund meccsén!

Elég jól alakul a szezon eleje a Villarreal számára. (Fotó: AFP)

Egy hét múlva már tétmérkőzést játszik a Dortmund, úgyhogy egyfajta főpróbának is mondhatjuk a mai Villarreal elleni felkészülési meccsüket.

Ami biztos, hogy a német együttes Haaland eladásával sokat gyengült, ráadásul a norvég támadó helyére érkező Haller sem bevethető súlyos betegsége miatt. Persze nem egy emberből áll a dortmundi keret és azért így is temérdek kiváló képességű játékos található meg a csapatban, de a fiatal tehetség kiválása azért elég nagy érvágás lehet a kezdetekben. A felkészülési mérkőzéseket tekintve a dortmundiak három “kötelező” győzelem után, a Valencia ellen léptek pályára és a spanyolok ellen ki is kapott a csapat. Ma pedig jöhet egy újabb spanyol klub, hiszen a Villarreal ellen kell ma pályára lépnie Reuséknak. A Villarreal viszonylag erősebb csapatokkal mérkőzött meg eddig a felkészülési szezonban. A hónap közepén a Sportinggal remiztek, majd jött a PSV, akiket 2-1-re megvertek. 

Mivel felkészülési mérkőzésről beszélünk, így a találkozó előrehaladtával egyre több helyen fogják változtatni a trénerek a kereteket. A Dortmund részéről vélhetően ma is a legjobb kezdő állhat fel a pályára, de ugyanerre számítunk a Villarreal részéről is, hiszen az eddigi meccsein is elég ütős kerettel állt ki rendre a spanyol együttes. Ami megfigyelhető volt a spanyolok esetében, hogy végig váltogatták a játékukat. Többször három védős rendszerrel játszottak, de volt rá példa, mikor öt védős rendszert alkalmazták. Ennek látható is az eredménye, hiszen eddig minden meccsükön képesek voltak gólt szerezni, ám egy-egy gólt rendre kaptak is. A Dortmund is egy gólerős csapat, ráadásul ahogy a felvezetőben is említettük egyfajta főpróba is lesz ez a németeknek. Egy szó, mint száz, a találkozón mi arra fogadunk, hogy mindkét csapat betalál. Erre elég alacsony szorzót kínálnak a bukik, de ez is azt jelenti, hogy egy igencsak esélyes tippre kötünk fogadást!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.53

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: