b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: Dzsudzsák Balázs búcsúmeccsére is fogadunk!

Köszönjük kapitány! (Fotó: Tumbász Hédi)

Vasárnap az idei utolsó mérkőzésére készül a magyar válogatott és Görögország ellen Dzsudzsák Balázs búcsúmeccsét is láthatjuk.

Ami biztos, hogy Balázs búcsúmérkőzése miatt rengeteg pozitív, egyben negatív vélemény is napvilágot látott, amit mi nem szeretnénk taglalni. Hogy jogosan járt-e neki ez a görög búcsúmeccs nem a mi tisztünk eldönteni, ezt megtette helyettünk M. Rossi! Ami biztos, hogy egy olyan karriert futott be a Nyírlugosról induló futballista, amely Magyarországon igencsak keveseknek adatott meg. Persze a karrierjét rengetegen bírálták, rengeteg rossz indulatú megjegyzéssel illeték azt, hogy miért igazolt az oroszokhoz, majd az arabokhoz, hogy a pénzt választotta és így tovább, de ilyenkor lehet azt mondani, hogy emberek lehet utána csinálni és nem a kanapéról okoskodni. Ami szintén kész tényező, hogyha volt olyan futballista a magyar válogatottban, akiről elég nehéz rosszakat mondani, akkor az Dzsudzsák Balázs. Voltak neki is gyenge mérkőzései, sőt az ő “irányítása” alatt, elég sok mélypontot megélt a csapat, ám ő rendre kiállt a válogatott mellett, interjúkat adott és egyszer sem mondta vissza a válogatottságot, nem úgy mint több olyan játékos, akiket manapság említenek a hozzászólók a negatív megjegyzésekben, hogy ők is megérdemelték volna. Döntő többségben az is elmondható Balázsról, hogy ő végig küzdött a pályán, ritkán alibizett és sokszor a szó szoros értelmében kúszott-mászott a pályán a győzelemért. A válogatottban egyébként elég sok pozitív élményt szerzett nekünk Dzsudzsák, aki példának okáért az EB-n a végső győztes Portugáliának két gólt is berámolt, vagy épp a románok ellen az ő góljával hoztuk el a pontot több évtized után, de tényleg rengeteg ilyen kulcsfontosságú gólt/gólpasszt lehetne kiemelni az ő pályafutásából. A mai mérkőzés pedig egy kellő búcsú lehet számára, hiszen egy verhető görög válogatottal mérkőzik meg a magyar csapat. A Luxemburg elleni mérkőzés után joggal merülhet fel a kérdés, hogy lesz-e motiváció a játékosokban, de véleményünk szerint lesz és Dzsudzsák búcsúmeccsén, aki a pályára fog lépni az küzdeni fog a győzelemért, egyben Balázsért. Ami szintén megerősítheti ezt a tényezőt, hogy M. Rossi elég negatívan vette azt, hogy több játékosa sem adott bele 100%-ot a luxemburgi összecsapáson és ennek vélhetően az öltözőben is hangot adott az olasz tréner. A görögök ugye a VB-selejtezőkben nem brillíroztak, a Nemzetek Ligájában pedig a C-Ligában “vitézkedtek”, ahol egy igencsak gyenge kaliberű csoportot megnyertek és feljutottak a B-Ligába. Ők Máltán léptek pályára három nappal ezelőtt, ahol ugyanúgy, mint a magyar válogatott 2-2-es döntetlennel zártak.

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

Magyarország - GörögországFogadási határidő: 20:15

Összességében a magyar válogatottról elmondható, hogy a jóval erősebb csapatok ellen rendre képes meglepetés eredményekre, ám a nálunk gyengébb, vagy velünk egy szinten szereplő csapatokkal inkább izzasztó 90 percek alakulnak ki. Ez volt látható legutóbb Luxemburg ellen is, de ha visszagondolunk a VB-selejtezőkre, akkor az Albánok elleni mérkőzés még most is fáj, hiszen ha ott pontokat szerez a csapat, akkor meglett volna a VB-osztályozó. A görögök jelenleg gyengébb erőt képviselnek, mint mi, ettől függetlenül nagy hiba lenne őket leírni, hiszen elég erős támadósorral rendelkeznek és azért a VB-selejtezőkben is szinte minden tétmeccsen képesek voltak a gólszerzésre. Ha pedig a felkészülési meccseket vesszük számításba, akkor ugyanez elmondható. Márpedig, ha sikerült nekik Svájc, Norvégia, vagy épp Belgium ellen gólt szerezni, akkor ez összejöhet a magyar válogatott ellen is. Mivel utolsó meccse ez a feleknek idén, ráadásul magyar részről egyfajta örömfoci is kialakulhat Dzsudzsák Balázs búcsúmeccsének köszönhetően, így egy gólokban gazdag mérkőzéssel kalkulálunk. Bőven reális az, hogy Dzsudzsák Balázs góllal fog búcsúzni a válogatottságtól, hiszen Szoboszlai Dominik már kijelentette, hogy ha lesz olyan közeli pontrúgás, vagy épp büntető, akkor azt Dzsudzsák fogja elvégezni. Úgyhogy, ha lesz ilyen szituáció, akkor az a bal láb ismét elsülhet és ennél szebb befejezést aligha lehetne beleírni egy forgatókönyvbe. Ami szintén biztos, hogy Gulácsi nélkül látható, hogy nincs meg az a stabilitás a védelemben, mint amit láthattunk a Nemzetek Ligájában. Persze Gula is képes volt egy-egy rosszabb megmozdulásra, de ő remekül tudja irányítani a védelmet, míg Dibusznak ez nem igazán megy és ez megfigyelhető volt Luxemburg ellen is. Egy szó, mint száz, mi a gólokra fogadunk és az ázsiai piacon az 1.75 fölött opciót favorizáljuk! Zárásként pedig Dzsudzsák Balázsnak üzennénk, mindent köszönünk kapitány és ilyen karriert kívánunk minden magyar futballistának, mint amilyen a tiéd volt! Bízunk benne, hogy megvan a követendő példa a következő generációnak és lesz olyan, aki szeretné beállítani ezt a nem mindennapi rekordot. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az BET365 partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 1.5 , 2.0 felett (Gólok száma – Ázsiai)
odds: 1.55

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A BET365 fogadóiroda a legnépszerűbb Magyarországon!

Bónusz: 15 000Ft Sportfogadás Kredit
(Maximum 15 000 Ft értékű befizetés után a bet365 fogadási krediteket ír jóvá a számládon.)

Amit érdemes tudni a Bet365-ről, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó oldala. Szinte minden engedéllyel rendelkezik, amik az Európai Unió szabályozásában szerepelnek. A fogadóiroda magyar nyelven használható, illetve applikációval is rendelkezik. 

Pozitívumok:
-A legmagasabb oddsok
-Élő közvetítés & bet365 app
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő
-Eseményekre frissülő promóciók
-Korai kifizetések

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

4.9/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: