b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Felkészülési mérkőzés: A Lipcse otthonába látogatnak Kloppék!

Nem vár egyszerű mérkőzés Kloppékra. (Fotó: Getty Images)

Egyre több bajnokság veszi kezdetét a következő hetekben és ennek megfelelően szinte minden sztárcsapat már elkezdte a felkészülését a következő szezonra. A csütörtöki napon pedig a felkészülési mérkőzések közül megrendezésre kerül az RB Leipzig – Liverpool csörte is, ami igencsak felkeltette a figyelmünket..

Jürgen Klopp csapata nem sokat változott a nyári átigazolások során, de így is volt egy-két olyan távozó, akik azért alapembernek számítottak a liverpooli csapatban. Példának okáért Mané elhagyta az együttest és a Bayern München csapatába igazolt. A távozókon kívül érkezett pár új igazolás is, mint például Darwin Nunez, aki a Benficából érkezett a csapathoz. A lipcsei csapatban sem volt sok változtatás, elég erős a mostani keret és ennek megfelelően kezdte meg a csapat a felkészülési szezont. A német együttes az első mérkőzését a Southampton csapatával játszotta és 3-1-re nyerni tudtak. A liverpooliak viszont nem kezdtek ilyen jól. A Manchester United elleni első mérkőzésen egy csúfos 4-0-ás vereségbe szaladtak bele, majd jött a Crystal Palace, akik ellen ugyan 2-0-ra nyerni tudtak Kloppék, de korántsem volt meggyőző a mutatott játék.

A felkészülési mérkőzések döntő többsége a formációk próbálgatásáról, az új játékosok teszteléséről/beépítéséről szokott szólni, de vannak olyan periódusok, amikor egy-egy kulcsjátékostól eltekintve a legerősebb kezdőket láthatjuk a pályán. Ez várhatóan ma is így lesz, hiszen a mai mérkőzésre már szinte minden kulcsjátékos nevezve lett és vélhetően mindenki fog kapni egy-egy kicsi játéklehetőséget. A Salzburg ahogy említettük is jól kezdte meg a felkészülési időszakot, a Liverpool pedig inkább sebezhetőnek tűnt az eddig lejátszott két meccsén. Persze nem most kell a formát időzíteni, de azért Klopp mindenképp az eredményes focit szeretné látni ezeken a mérkőzéseken is. Egyszóval mi egy közönségszórakoztató kilencven percre számítunk és véleményünk szerint 3-4 gól bőven reális lesz ebben a párharcban. Ezért a fogadásunk a gólokra vonatkozik és a gólváltást, illetve a 2.5 gól feletti opciót favorizáljuk!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: