b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Februári összegzés: Egy újabb nyereséges hónapot sikerült összehoznunk!

A gyengébb kínálat miatt, a februári hónap utolsó napján az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásainkban már nem kerül megosztásra egyetlen egy ajánlás sem. Ennek köszönhetően elkészíthettük a havi kimutatásainkat és örömmel mondhatjuk el azt, hogy ismét nyereséggel zártunk! 

A 2023-as év elég jól indult számunkra, hiszen mindkét hónapot profittal zártuk és ennek köszönhetően már az év elején több szolgáltatásban is igencsak magas nyereség látható. A februári hónapban ismét a prémium szolgáltatásunk volta húzóerő, ugyanis ez az előfizetésünk termelte a legnagyobb profitot az előző hetekben, de nem szabad megfeledkezni a profit garanciális nagy tétes, a prémium „ticket”, vagy épp a tíz perces szolgáltatásainkról sem! Na de hosszú bevezetés helyett, lássuk inkább az eredményeket.. 

A februári hónapunk a következő eredményekkel zárult!⤵️
👉Prémium szolgáltatás: +21.945 egység / ROI: +8.313%
👉Prémium “gold” szolgáltatás: +0.233 egység / ROI: +0.046%
👉Nagy tétes szolgáltatás: +7.530 egység / ROI: +6.845%
👉Ticket szolgáltatás: +10.623 egység / ROI: +12.071%
👉Tíz perces szolgáltatás: +0.875 egység / ROI: +3.365%

Éves kimutatások (2023)!⤵️
👉Prémium szolgáltatás: 
+45.115 egység / ROI: +9.077%
👉Prémium “gold” szolgáltatás:
 -24.087 egység / ROI: -2.642%
👉Nagy tétes szolgáltatás: 
+18.575 egység / ROI: +9.017%
👉Ticket szolgáltatás
+15.438 egység / ROI: +9.216%
👉Tíz perces szolgáltatás: 
+6.375 egység / ROI: +16.55%

Lehetett volna sokkal erősebb is az elmúlt időszak, hiszen több mérkőzésünket és az azokra megosztott ajánlásunkat is a VAR által érvénytelenített gólok, játékvezetők érthetetlen döntései, illetve a tenisz berkein belül egy-egy játékos által nyújtott érthetetlen formák befolyásolták. Viszont azt is ki kell emelnünk, hogy így sem lehetünk elégedetlenek a látott eredményekkel. A 2023-as kimutatásaink is pozitív képet alkotnak és egyedül a prémium „gold” szolgáltatásunk az, amely két hónap leforgása alatt veszteséggel áll. Ez viszont nem meglepő, hiszen ebben a szolgáltatásban átlag 19.78-as szorzót alakítottak ki a fogadásaink az előző két hónapban és ilyen oddsok/események mellett egy-két sikeres ajánlás hamar pozitív mérleget mutathat. Az elmúlt évek során is ez volt a tapasztalat és nem véletlen van az, hogy a prémium „gold” szolgáltatásunkat csak és kizárólag rutinos sportfogadóknak ajánljuk. Reményeink szerint a következő hetekben bejön egy nagyobb szorzóval rendelkező ajánlás az előfizetés keretein belül és ezzel behozzuk a jelenleg látható lemaradásunkat. Az év első részében a prémium szolgáltatásunk nyújt egészen elképesztő produkciót, hiszen a szolgáltatás keretein belül két hónap leforgása alatt közel +50%-os profitot sikerült realizálnunk, de nem feledkezhetünk meg a nagy tétes, illetve prémium ticket szolgáltatásokról sem, amelyek közel +20%, illetve +15% hozamot hoztak az előfizetőink számára. A tíz perces szolgáltatásunk produktumára pedig elég nehéz szavakat, illetve jelzőket találni, hiszen idén 15 mérkőzésen alkalmaztuk a fogadási stratégiánkat és 14 alkalommal nyereséggel zártunk. Az éves ROI itt a legmagasabb +16.55%, ami sportfogadás, sőt bármilyen pénzügyi tevékenység keretein belül is egészen elképesztő mutató. Ezúton is gratulálunk ügyfeleinknek! Egy szónak is száz a vége, a látott eredményekkel elégedettek vagyunk és bízunk benne, hogy ugyanezt a tendenciát folytatják a szolgáltatásaink! Reményeink szerint a prémium „gold” szolgáltatásunkban látott negatív eredményt mihamarabb képesek leszünk kijavítani és ennek köszönhetően minden szolgáltatásunk nyereséges lehet már az év első harmadában is! 

Amennyiben érdekel a részletes statisztikánk, ill. tipparchívumunk, akkor kérünk, hogy kattints a lenti gombra! 

Ne feledd, hogy 2023. március 1. és 15. között megrendezzük az év második nagyszabású akcióját is! 

A nagy tavaszi akció keretein belül, minden egyes havi szolgáltatásunkat -30% kedvezménnyel veheted igénybe!

Érdekelnek a részletek?! Kattints a gombra!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: