b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Fantasztikus hetet zártunk!

Kiválóan alakult számunkra február második hete is, ugyanis sikerült szinte minden egyes nap profittal zárnunk. Elemzéseink az Australian Open mérkőzéseire készültek döntő többségben és hétköznap szinte csak teniszmérkőzésekre ajánlottunk fogadást előfizetőink számára. Kedden ugyan több elemzésünk is az elképzeléseinkkel ellentétesen alakult, ám nap végén a Sporting CP sikerét favorizálva élő fogadásként egy 19.00-ás szorzót is sikerült elcsípnünk és ez ténylegesen feltette a pontot az i-re.

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: