b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FA Kupa : Óriási meglepetésre kiesett a Manchester United

O. G. Solskjaer "fiai" kiharcolták a továbbjutást! (Fotó: Getty Images)

O.G. Solskjaer sorozatban második vereségét szenvedte el, hiszen az Arsenal elleni bajnoki vereség után tegnap nagy meglepetésre kiesett a csapat a Wolves vendégeként az FA Kupából.


Most nem volt indok az örömre, elszenvedte a harmadik vereségét is O. G. Solskjaer. (Fotó: Getty Images)

A norvég tréner kinevezése óta 16 alkalommal zárt veretlenül, viszont a PSG elleni Bajnokok Ligája vereség után már ez a harmadik “botlás”. Ez egy hónapon belül immáron tehát már a harmadik vereség volt, amelyre már egyre több sajtóorgánum és Manchester United szurkolók is aggodalmakkal telve figyeltek. Ami biztos, hogy innentől a Bajnokok Ligája nemzetközi kupasorozat kaphatja a legnagyobb figyelmet a “vörös ördögöknél”.

A Wolves elleni kupamérkőzésen amúgy egy teljesen formán kívüli csapatot láthattunk és végig a hazaiak domináltak. A találkozón a hazai csapat 17 helyzetet alakított ki, míg a vendégek csak a mérkőzés utolsó negyedében kezdtek el a helyzetekre koncentrálni. A keretben egyébként a Pogba, Matic, Herrera, Lingard, Rashford és Martial támadósor kapott szerepet a kezdőcsapatban, viszont így is meglepetéseredmény született.

Wolves – Manchester United (2-1)
GÓLOK: D. Jota (76.), R: Jimenez (70.), illetve M. Rashford (95.)


Ezzel tehát O. G. Solksjaer mérlege 14 győzelem – 2 döntetlen – 3 vereségre módosult. Vajon sikerül visszatérni a helyes útra?

0
%d bloggers like this: