b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FA Kupa : Millwall – Brighton

Vajon ma kiharcolja a továbbjutást a Premier Leagueben szereplő Brighton? (Fotó:Getty Images)

Az ötletadó rovatunk harmadik, egyben utolsó részében egy angol FA Kupa negyeddöntő mérkőzésre gondoltunk, ahol a Millwall és a Brighton mérkőzik meg egymással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
85 nyertes – 46 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma kiharcolja a továbbjutást a Premier Leagueben szereplő Brighton? (Fotó:Getty Images)

I Millwall – Brighton I

A mérkőzésen egy utóbbi időben formán kívüli Millwall csap össze a Premier Leagueben szereplő Brightonnal. A vendégek legutóbbi két PL mérkőzésüket megnyerték a Crystal Palace és a Huddersfield ellen, míg a Millwall legutóbbi öt mérkőzéséből 4 alkalommal veszített.

A kupában a Brighton a Derbyt búcsúztatta 2-1-s győzelmével az előző fordulóban, míg a Millwall a Wimbeldon ellen aratott 1-0-s győzelmet idegenben. 

A két együttes közt véleményünk szerint jelen formák alapján bőven van különbség, ráadásul a Brighton többször okozott már fejtörést a Millwall szurkolóinak. Egy szó, mint száz ma ha él a Brighton az esélyeivel akkor továbbjuthat , ahol a Wolves lehet az ellenfelük. Véleményünk szerint ennél nem kell nagyobb motivációs tényező, főleg úgy hogy most a bajnokságra se kell annyira koncentrálniuk.

Millwall – Brighton (15:00) 
Tipp:Brighton (Továbbjut) odds:1,60 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: