b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FA Kupa : Leicester – Chelsea – 06/28 17:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A Chelsea jól kezdte meg a kényszerszünetet követő folytatást, míg a Leicester elég gyengének tűnt az előző meccseken. Amennyiben Lampardék kellően komolyan veszik ezt a mérkőzést, akkor továbbjutnak és erre az opcióra igencsak remek szorzón tudunk fogadást kötni.

Leicester – Chelsea Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Chelsea (Továbbjut) 1.75 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: