b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FA Kupa: Ismét összecsap a Manchester City és az Arsenal!

A 2022/2023-as szezonban először találkozik egymással a remek formában lévő Manchester City és az Arsenal.

Az „ágyúsok” idei teljesítményére nehéz jelzőket találni, hiszen a bajnokságban, a nemzetközi színtéren és az FA Kupában is nagyon magabiztosan teljesítettek eddig. Persze volt már botlásuk, de elnézve a bajnoki teljesítményüket, joggal aggódhat Pep Guardiola az esetleges kiesés miatt. Természetesen a manchesteri kékeket sem kell félteni, hiszen a liga legerősebb keretével rendelkeznek és tudva azt, hogy jelenleg hátrányban vannak a bajnokságban a mai riválissal szemben, így erős a gyanúnk, hogy a spanyol tréner az egyik legerősebb kezdőjét fogja a pályára küldeni. Ugyanez lehet igaz Artetára is, aki vélhetően nem akarja túlzottan pihentetni a csapatát és jó pont lenne a vezetőség számára, ha a kupában egy ilyen nehéz rivális ellen sikerülne kiharcolniuk a továbbjutást. Nem kérdés, hogy a bajnokság a fő prioritás, viszont lesz idő pihenni a következő fordulóra, ráadásul az Everton ellen lépnek majd pályára, akikről köztudott, hogy pocsék szezont futnak, sőt most volt edzőváltás is. A várható kezdőcsapatok alapján mi a hazaiak részéről elől Mahrez, Grealish és Haaland játékával számolunk, mögöttük pedig a de Bruyne, Silva, Foden trió húzódhat. A vendégeknél viszont nem várunk nagy változtatásokat és elől vélhetően a Saka, Nketiah duó ismét főszerepet kap, illetve Arteta az egyik legerősebb kezdőjét küldheti majd a pályára.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: