b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FA Kupa : Chelsea – Manchester United

O. G. Solskjaer "fiai" kiharcolták a továbbjutást! (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma több résszel érkezik és elsőként a mai nap “favoritjával” a Chelsea – Manchester United találkozóval foglalkoznánk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
49 nyertes – 25 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma vajon visszatér a helyes útra a Manchester United? (Fotó: AFP)

I Chelsea – Manchester United I

A derbi, avagy hogyan menjünk szembe a fogadóirodákkal. Ma rengetegen favorizálják a Chelsea sikerét, hiszen több kérdőjel akad  a vendég oldalon, de a hazaiknál sincsenek zökkenőmentes napok. Elsőként a “Sarri ügyre” kerülhet pont, hiszen pengeélen táncol az olasz tréner. Nem igazán jönnek az eredmények, ráadásul az EL-ben is a mérkőzés végére ismét kipukkadt az együttes és a Malmö közel állt az egyenlítéshez. A Manchester City elleni 6-0-s kiütés után már fölreppentek a pletykák a menesztéssel kapcsolatban, de erre hamarosan pont kerülhet. Ma az a Manchester Utd. lesz az ellenfél, akik 11 tétmérkőzés után szenvedtek vereséget a PSG ellen. Tegyük hozzá, hogy várható volt és kijött a különbség, hogy a vendégek trénere O. G. Solskjaer nem tudott megfelelően belenyúlni a mérkőzésbe, még neki is “érni” kell. Tegyük azt is hozzá, hogy a két sérülés Martial és Lingard igencsak gyengítette a “vörös ördögök” esélyeit. Második félidőben egy teljesen más csapatot láthatott a publikum és ezt közel 10 percnyi remek futballal a franciák kegyetlenül kihasználták. Viszont az látható volt, hogy a Manchester United presszionálása igencsak idegessé tette a párizsiakat is és várhatóan ez lesz ma is várható a mérkőzésen. Már szinte az ellenfél tizenhatosán presszionál a vörös ördögök támadósora és így nehéz lesz a Chelseanek a saját játékát érvényesíteni a találkozón.

A Manchester United  az edzőváltás óta 12 tétmérkőzésen 10-1-1-s mérleggel rendelkezik, míg a Chelsea együttesénél komoly problémák akadtak és ma nagy bajba kerülhet a hazaiak olasz trénere.

A külföldi sajtók egyébként mindkét tréner távozásáról szót ejtettek, viszont “OGS”-nek úgymond adott az esély és remek teljesítményt hozott ki az előző hetekben és hónapokban a csapatból. Most pedig a kérdés az, hogy egy ilyen széria után fejben, hogy sikerül motiválni a játékosokat. Látható volt, hogy Pogbánál elszakadt a cérna és kiállította magát a BL mérkőzésen és szinte vehetjük úgy, hogy elúszott ez a párharc (bár sosem tudhatjuk). Ami viszont számunkra elképzelhetetlen, hogy ez a Manchester United felemelt kézzel érkezzen az amúgy gyenge formában lévő, ám hazai pályán jól teljesítő Chelsea otthonába. Ezért kiindulva az EFL-ben látottakból, amikor a Tottenham ellen 1-1-el zárt a Chelsea, illetve látva az eredményeket, hogy a Manchester utóbbi időben miként szerepelt óriási hiba lenne kihagyni a kétesélyes fogadást a vendégekre. Ugye 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben és vélhetően egyik tréner sem szeretne eredménytelenül teljesíteni. A hazai oldalon szinte teljes keret várható, míg a vendégek ma inkább a védekező futballt kezdeményezhetik, viszont jó hír lehet, hogy mély a Manchesteri keretben Martialt és Lignardot, Lukaku és Mata helyettesítheti. Ha igazak a hírek akkor a következő kezdőket láthatjuk ma a pályán.

Chelsea:
Kepa, Azpilicueta, David Luiz, Rudiger, Alonso, Jorginho, Kante, Barkley, Willian, Higuain és Hazard.

Manchester Utd.
De Gea, Young, Lindelof, Bailly, Shaw, Herrera, Matic, Pogba, Rashford, Lukaku és Mata.

Ezért mi élnénk a fogadóirodák által kínált magas szorzókkal és véleményünk szerint vagy meglepetés, vagy egy döntetlen alakulhat ki a találkozón, amelyre 1,83-s szorzóért “kötelező” fogadást kötni! Természetesen alacsony téttel, hiszen csak egy kupamérkőzésről beszélünk, de ne feledjük el azt sem, hogy lényegében mindkét együttesnek ez egy élet-halál harc lehet, akár a trénerek, akár a következő szezont nézve. Csak itt a kupában érhetnek el “maradandó” eredményeket, a bajnokságban óriási a lemaradás. Úgyhogy kiváló párharc szemtanúi lehetünk és remélhetőleg a mérkőzés végére zöldülni is fog a tippünk.

Chelsea – Manchester United (20:30)
Tipp:Döntetlen, vagy Manchester United (Kétesély) odds:1,83 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: