b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FA Kupa: Arsenal – Manchester United

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik méghozzá egy igencsak izgalmasnak ígérkező angol mérkőzéssel, ahol az Arsenal és a Manchester United mérkőzhet meg egymással a továbbjutásért. Tudhatjuk, hogy FA Kupa mérkőzéseken döntetlen esetén újrajátszás következik, ami vélhetően egyik csapatnak sem “hiányzik”.


I Arsenal – Manchester United I

 A “vörös ördögökkel” az utóbbi mérkőzéseken rendre sikerült profitálnunk, míg az Arsenal csapatával vegyes érzéseink vannak. Sokat fog számítani, hogy melyik csapat , hogyan fog rotálni. Viszont az látható volt, hogy a Manchester United nem nagyon “adta” le a Reading ellen sem, hiszen Lukaku, Mata, Sanchez, Fred és Rashford is a pályán volt. Az “ágyúsok” esetében már inkább látható volt a “pihentetés” a Blackpool ellen Iwobi, Willcock, Ramsey, Nketiah játszott a csapatban igaz simán nyertek hárommal, viszont benne lehet a pakliban, hogy az Arsenal inkább a PL-re koncentrál. A Manchester Utd az edzőváltás óta hihetetlen szériát produkál, viszont Solskjaer nyilatkozata alapján várhatóan ma sem adják lentebb a vendégek és mindent megtesznek azért, hogy folytassák a sorozatot. Az Arsenal remekül szerepel a hazai publikum előtt, illetve az értesüléseink szerint ma már a Lacazette, Aubameyang, Ramsey, Willock, Xhaka ötös a pályán lehet, míg a vendégek oldalán a Rashford, Lukaku, Sanchez, Pogba, Matic és Ander Herrera középpálya és támadósor lehet a pályán. Egy szó, mint száz a két csapat általában gólokban gazdag mérkőzéseket játszik egymással és ez ma is így lehet. A vendégek elkapták az utóbbi mérkőzéseken a “fonalat”, míg az Arsenal otthon jól szerepel. Ennek köszönhetően mi a gólváltást várnánk a találkozón, amelyre 1,50-s szorzóért lehet most fogadást kötni a Bet365 fogadóportálon. Alacsony szorzó, magas rizikó és ezért is maradt ez a találkozó “ötletadó” ajánlás. Úgyhogy a tétekkel okoson és maximum 1 egységet szánjon az a mérkőzésre, aki velünk tart!

Arsenal – Manchester United (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: