b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FA Kupa : Arsenal – Chelsea – 08/01 18:30

Az Arsenal az utóbbi hetekben pocsék formába került és rég volt arra alkalom, hogy a képen látható módon örüljenek a játékosok. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az opciót bet365-ön a játékos / büntetőlapot kap résznél találod meg. Az érvelés nagyon egyszerű, David Luiz az aki a nagyobb teherrel bíró mérkőzéseken elég buta faultokat követ el. A lapokat tekintve 212 faultra 40 sárgát és 3 pirosat kapott eddig a PL, FA Cup sorozatait tekintve. Tehát hellyel közel minden ötödik faultra kap egy lapot. Szerintem ilyen oddson ajándék lehet, főleg úgy, hogy legutóbb július 4-én kapott lapot. Itt az ideje.

Arsenal – Chelsea Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
David Luiz (Büntetőlapot kap) 3.40 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: