b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

FA Community Shield : Liverpool – Manchester City – 16:00

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


I Liverpool – Manchester City I

 

A mérkőzésen “B” kategóriás ajánlás kerül megosztásra, illetve egy közös publikáció lesz. Lényegében a találkozón ki-ki mérkőzésre van kilátás. Első megmérettetés és szerintem mindkét csapat küzdeni fog azért, hogy elnyerje ezt a trófeát. Wembleyben lesz a mérkőzés és véleményem szerint mindkét csapat megzörgeti egymás hálóját. Remélem itt jönni fognak a gólok, nem úgy mint tegnap a Bayern esetében 19 helyzet 0 gól. A tegnapi esetből viszont tanultam és csak alacsonyabb besorolással ajánlom a mérkőzést.

Liverpool – Manchester City (16:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 2,5 egység (Gold előfizetők)

Liverpool – Manchester City (16:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: