b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

F2 Freestylers mond neked valamit?!

Szinte kezdetek óta figyelemmel követjük a két tehetséges és remek labdaérzékkel megáldott fiatal srácot. Akik napjaink meghatározó játékosai lehetnének, viszont ők mégsem a pályán keresik a lehetőségeket, hanem egy egyedi módját választották a tehetségük villogtatásának.

Módszerük nem más, mint videómegosztó portálon való szereplés, több száz videó elérhető már a két fiatalról , Billy Wingrove és Jeremy Lynch. A legnagyobb videómegosztó portálon (youtube) 2011. áprilisában csatlakoztak és több, mint 6 év alatt már egy milliárdnál is több követőjük/rajongójuk van! Ez hihetetlen magas szám és a srácok, szinte remek üzletet kötöttek, hiszen ilyen nézettség és ilyen követőtábor után, már komoly pénzeket keresnek a srácok! Ha ez nem lenne elég, akkor fő szponzoruk természetesen az egyik nagy sportszergyártó (Adidas) és tehetségük, illetve nézettségüknek köszönhetően, több sztárt is sikerült a videóikba megjeleníteni. Néhány sztárt “challenge” (kihívás) módba hívják, ahol vagy a kapufa eltalálása, vagy szabadrúgásból, egyéb más pozícióból való gólszerzés, esetleg cselek/trükkök bemutatása a játék célja.

A videóik részese volt már Neymar, Messi, Marcelo, Bale, Suarez, Hazard és sorolhatnánk, tehát nem kis nevek fordultak meg a srácok műsorában. Egyrészt ezeknek a focistáknak is egyfajta reklám, másként megmutathatják, hogy nem csak a pályán ügyes és tehetséges labdarúgókról beszélünk, hanem labdaérzékükkel és remek rúgótechnikájukkal nem maradnak alul és nem nyújtanak gyenge teljesítményt a videókban.

Na de lássunk pár videót, a kezdetektől a legfrissebb részekig, őszintén óriási lesz a változás, viszont fantasztikus amit a labdával művelnek a srácok!

Legelső videó:

(Ezen a videón a két fiatal 2010-es aranylabda átadáson lépett fel!)

(Itt már a szponzor (Adidas) beszállt a videókba és a srácok tovább csillogtatják tudásukat!)

(A befutottság már alakulóban volt és a srácok már az Old Traffordon tartottak bemutatót több ezer ember előtt)

(Kis edzés..)

(Ezt mégis.. ?!)

(Legyen a góloké a főszerep.. )

(Legfrissebb videójuk, egy kis móka..)

Reméljük, hogy tetszett a kis összeállításunk, véleményünk szerint a két srác hatalmas tehetség és hihetetlen sok munka állhat a hátuk mögött, viszont azt a labdaérzéket, amivel ők rendelkeznek nehezen lehet megtanulni.

Remek videók, ha kedvet kaptok hozzá, kövessétek a youtube csatornájukat, ahol több videót is megtalálhat mindenki a srácokról.

0
%d bloggers like this: