b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

F1: Őrült futamra számítunk Imolában!

Az első pozícióért ismét a Ferrari és a Red Bull versenyez. (Fotó: Getty Images)

Tegnap fantasztikus versenyt hozott az imolai sprint, amit végül Max Verstappen húzott be!

A holland rosszul rajtolt, ám a leintés előtt nem sokkal visszaszerezte az első pozíciót. A második helyen Charles Leclerc, míg a harmadik helyről Sergio Perez indulhat ma délután Imolában. Mögöttük a képen látható versenyzők sorakoznak majd fel a rajtkockára és annyi biztos, hogy egy végletekig izgalmas futam szemtanúi lehetünk. Megpróbáltuk több oldalról is megfigyelni a mostani futamot és ennek megfelelően három tippel is készültünk!

A tegnapi sprint verseny eredménye.

Az időjárás előrejelzések alapján kevés esély van az esőre, de ahogy pénteken is láthattuk, ha esni fog, akkor az bizony akár több balesethez is vezethet. 

Az élmezőnyben ma a Ferrari és Red Bull pilótái versenyezhetnek ismét egymással és nagy kérdés, hogy a rajtnál tud-e sprinthez hasonlót összehozni a ferraris Charles Leclerc. Ha igen, akkor Max Verstappennek elég nehéz dolga lesz a verseny folyamán. A másik nagy kérdés, hogy sikerült-e megtalálni a Red Bull autóiban azt a hibát, amely miatt már több versenyben is pont nélkül kellett zárni a versenyzőknek. A középmezőny is iszonyat izgalmasnak ígérkezik, ráadásul több versenyző olyan pozícióból rajtolhat, amihez nem szokhattunk hozzá. Példának okáért Mick Schumacher a 10. helyről indulhat, de szorosan mögötte ott lesz a Mercedes pilótája Geroge Russel is. 

Elsőként szögezzük le, hogy a megosztott tippek a bet365 fogadóiroda kínálatában találhatóak meg!

Nagy kérdés, hogy valóban száraz futamot fogunk látni, vagy az időjárás közbeszól ismét. Ha lesz eső, akkor megint több autó köthet ki a falban, mint ahogy az megtörtént a pénteki időmérő folyamán is. A tegnapi sprint alatt is lehetett volna több baleset, ám a pilóták a szerencséjüknek/tapasztalatuknak köszönhetően elkerülték ezeket. Tegyük hozzá Zhou így is kiesett. Úgyhogy az első tippünk a versenyt befejező pilóták számához fűződik és mi úgy gondoljuk, hogy 16, vagy kevesebb versenyző fog ma célba érni.

Tipp: 16.5 alatt (Helyezett pilóták száma)
odds: 2.00

A második tippünk a Red Bull versenyzőkre vonatkozik. Véleményünk szerint ma ismét bekövetkezhet az utolsó körökre az, hogy valamelyik autóval probléma lesz. Ne felejtsük el azt sem, hogy az idei nagy rivális ferraris pilóták is kezdenek magukra találni. Leclerc eddig is parádésan teljesített, de tegnap Sainz a 10. helyről rajtolva a 4. pozícióban végzett. Ezért mi úgy véljük, hogy a dobogóra most sem fog egyszerre két Red Bullos versenyző felállni.

Tipp: Nem – Red Bull (Mindkét autó a dobogón végez)
odds: 1.60

Az utolsó tippünk pedig Mick Schumacher versenyére vonatkozik. Jó látni, hogy idén a Haas versenyzői remekelnek, de azért ne felejtsük el, hogy Mick Schumacher még mindig vár az első F1-es egységeire. Az sprint alatt a két Haas a közepes keverékű gumikat használta, ami Schumacher elmondása szerint neki kedvezett. Kíváncsiak vagyunk, hogy a mai versenyen mire lesz képes a német versenyző, de szerintünk ismét a pontszerző helyen kívül fog végezni.

Tipp: Mick Schumacher – nem (Pontszerző helyen végez)
odds: 1.72

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: