Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Ezzel a tippel kaszáltuk a legnagyobbat hétvégén!

Hétvégén egy újabb nagy szorzós tippet sikerült bezsebelnünk, ugyanis a Bayern München – VfB Stuttgart mérkőzésen minden az elképzeléseink szerint alakult!

Alapvetően nem értettük a fogadóirodákat, hiszen nagyon kevés lappal számoltak a német bajnokin. Pedig a Bayern München csapatára is a következő hetekben nagyon nehéz időszak vár és a megfeszített tempó, illetve kettősterhelés bizony a bajnokságban gondokat okozhat. A bajor csapat az előző két bajnokiján már pontokat hullajtott és most az a VfB Stuttgart érkezett hozzájuk, akik azért a nagyobb csapatok ellen szeretnek meglepetést okozni. Az egyedüli kérdés csak az volt, hogy a Bayern képes lesz kiütéses győzelmet elérni, vagy épp megizzad és akár pontokat is veszít.. A találkozóra a következő elemzést osztottuk meg!

Ez egyedül azon múlik, hogy lesz-e kiütéses győzelem, vagy sem. Ha megint megizzad a Bayern, akkor garantált, hogy kap egy lapot valamelyik játékos a csapatban. Az Union ellen 2 lapot, a Gladbach ellen 4 lapot gyűjtöttek, mert szoros maradt a meccs. A Stuttgart alapvetően egy kemény csapat, jó formában is vannak, szeretnek meglepetéseket okozni a Bayern ellen és legutóbb amikor ebben a felállásban találkoztak a felek, akkor bizony már az első félidőben nyert a most favorizált ajánlás. Ebben bízom most is , legyen kemény és szoros meccs!

Az alaptippünk erre a mérkőzésre az volt, hogy mindkét csapat kap egy-egy lapot. Erre a bet365 fogadóiroda 1.80-as szorzót kínált és le is csaptunk nagy téttel az opcióra! Ám itt nem állt meg a történetünk, ugyanis vettük a bátorságot és a második félidei lapokra fogadva egy 17.00-ás szorzót is bezsebeltünk. Alapvetően az elképzelésünk az volt, hogy ha szoros marad a meccs, akkor a mérkőzés hajrájában elszabadulhatnak az indulatok és ez így is lett! A Bayern München játékosai a második félidőben kettő, míg a VfB Stuttgart részéről négy lapot gyűjtöttek be és ennek köszönhetően a nagy téttel rendelkező ajánlásunk mellett az extra tippünk, 17.00-ás szorzón is nyereséggel zárt! Ez pedig a hétvége legszebb fogása volt, ami elég szép profitot generált számunkra!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS
7999
Ft/hónap
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
19999
Ft/hónap
PRÉMIUM „FULL” PACK
34999
Ft/hónap
„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d