b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ez nem a mi hetünk volt..

Az előző héten “kaszáltunk”, viszont az előző hét napban nagyon pechesek voltunk. Több találkozó is az utolsó pillanatokban vált vesztessé, de volt olyan mérkőzés is, ahol egy kapufa, vagy egy meg nem adott gól miatt kellett idegeskednünk. Felesleges belebonyolódni ezeken a mérkőzéseknek a kimeneteleibe, hiszen a “mi lett volna, ha” mondatokból senki sem él meg és nincs is értelme ezen bosszankodni. Persze az ilyen rövidtávú eredményekből messzemenő következtetést levonni sosem szabad, ám mindig érdemes a rosszabb szériákat is megjegyezni magunknak. Összességében az előző hét napban -10.25%-os veszteséget alakítottunk ki..

Persze nyertes elemzésekben sem volt hiány a héten..

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: