b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Wolfsburg – Sahtar Donyeck – 03/12 21:00

A mai nap eddig a hírek olvasásával telt. Láthattátok és beszéltünk is róla a privát chaten, hogy a koronavírus miatt folyamatosan törlik a sporteseményeket és most lényegében erre vártunk az Európa Liga esetében is. A Mundo már közzé tett egy cikket, hogy elmaradnak a mai mérkőzések, ám az UEFA eddig ezzel kapcsolatosan nem közölt semmit, úgyhogy fogadjunk, amíg nem csökken tovább a favorizált opció szorzója.


Sajnos a kivárás miatt a kiszemelt gólváltás szorzója a reggeli 1,90-es értékről 1,70-es oddsra csökkent. Ez még természetesen remek lehetőség ettől függetlenül, ám kénytelen voltam kivárni, hiszen feleslegesen elkészíteni elemzéseket nem túl célszerű. Ennek ellenére még most is bőven benne van, hogy egy tollvonással keresztbe húzzák a számításainkat és elhalasztják a mérkőzést. Amennyiben így lenne ne pánikolj, hiszen készülünk egy “B” tervvel is, ami egy darts találkozóra vonatkozna. Ha nincs halasztás, akkor nincs miről beszélni, hiszen marad az elemzés végén látható ajánlásunk, amennyiben elmarad a mérkőzés, akkor egy rövid cikkel érkezünk és fogadást ajánlunk egy darts meccsre. A kettő együtt nem fog szerepelni, úgyhogy vagy-vagy helyzet lesz. A mérkőzéshez visszakanyarodva egy viszonylag remek párosítás szemtanúi lehetünk, hiszen a Wolfsburg viszonylag jól teljesített a mostani kiírásban hazai pályán, míg a Sahtar a szokásos brazil játékosaival felturbózva és nem mellesleg a támadófutballjával könnyen megnehezíti bármelyik európai topcsapat dolgát.

A várható gólszámadatok alapján 1,62, ill. 1,49 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően egy 1-1-es eredmény a reális a találkozón.

Hazai pályán egyértelműen esélyes a Wolfsburg, ám a Sahtar gólerős csapat és vélhetően képesek lesznek ma is betalálni. (Fotó : Getty Images)

Ami már a találkozó előtt szembetűnő, hogy mindkét oldalon lényegében a kulcsfontosságú játékosok bevethető állapotban vannak és a legtöbb esetben olyan futballisták szerepelnek a hiányzók listáján akik már több mérkőzése, vagy épp hosszabb ideje kényszerpihenőn vannak. A hazaiak csapatában Brekalo, Mehmedi, Weghorst trió fog rohamozni elől, míg a vendégeknél vélhetően a Taison, Moraes duó játékára számíthatunk és ez a kettős könnyen megfirkálhatja az amúgy némileg lassú Knoche, Brooks védőpárost. A hazaiak részéről Weghorst góljában reális érték lehet,  ám ismerve a tegnap “favorizált” Haaland gólt és annak alakulását én már nem “reckéroznék meg” hasonló opciót. Mivel egy oda-visszavágós mérkőzésről beszélünk, így az idegenben szerzett gól mindenképp fontos lenne az ukránoknak. Ismerve a két együttes adatait és látva azt, hogy a leggólerősebb játékosok játékra alkalmas állapotban számomra mindenképp biztató. A Sahtar a BL-ben is nagyon hatékony volt, az előző fordulóban kiejtettek egy Benficát, úgyhogy számomra minden megalapozza azt, hogy várjak tőlük egy gólt és nagyon bízom benne, hogy a németek is képesek lesznek legalább egyszer betalálni. Úgyhogy fogadásom alapja a gólváltás lenne, amit 2,5 egységgel ajánlok fogadásként.

Wolfsburg – Sahtar Donyeck Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,70 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: