b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Villareal – Valencia

Az ötletadó rovatunk második részében egy spanyol “rangadóval” készülünk és a mérkőzés pikantériája, hogy a két csapat az EL-ben kényszerül egymással szembenézni.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
107 nyertes – 64 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is izgalmas és gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Villareal hazai pályán? (Fotó : Getty Images)

I Villareal – Valencia I

A mérkőzés előtt érdemes leszögezni, hogy a Villareal remekül teljesít egész szezonban hazai pályán és most is nagyon meglepő lenne, ha nem küzdenének. végsőkig. A fogadóirodák a Valencia sikerét favorizálják, mi viszont ezt a tényezőt az első mérkőzés után boncolgatnánk. Aki figyelemmel követi a Villareal sorozatát tudhatja, hogy legutóbb 4-4-s döntetlent értek el a Barcelona ellen és mindössze csak pechük volt, hogy nem győzelemmel távoztak.

A Villareal hazai pályán még az Európa Ligában nem szenvedett vereséget és elmondható, hogy szinte minden egyes hazai mérkőzésén a 2018/2019-s szezonban gólt szerzett a csapat. A Valencia idegenben felemás teljesítményt nyútj, viszont utóbbi időben rendre képes legalább egy döntetlennel zárni a csapat és nem mellesleg egy-egy mérkőzést kivéve gólt is szereznek.

Lényegében a találkozón mi a gólokkal számítanánk, hiszen mindkét együttes gólfelelősei a keretekben szerepelnek. Várhatóan mindkét tréner és mindkét csapat szeretne egy lépéssel közelebb kerülni a továbbjutáshoz, ehhez a Villarealnak legalább egy döntetlennel kellene végezni, míg a Valneciának fájó pont lehet, ha ma nem lő egy gólt idegenben. Úgyhogy egy igazi ki-ki párharcra számítunk ezen a találkozón is és ismerve a feltételeket, számolnánk a gólokkal, amelyekben van érték.

Villareal – Valencia (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: