b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Valencia – Villareal

Vajon ma is pontokat szerez a Valencia ezen a kiélezett párharcon? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második egyben záró részében a Valencia – Villareal kettős mérkőzését választottuk ki elemzésünk céljául.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
110 nyertes – 66 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is lehet kalkulálni a gólokkal a Valencia – Villareal mérkőzésen? (Fotó : Getty Images)

I Valencia – Villareal I

Az előző mérkőzést követően kijelenthetnénk, hogy bebiztosította a továbbjutását a Valencia, de őrültség a jelenlegi eredmények mellett ilyeneket kijelenteni. A spanyol csapatok “rangadóján” igazi ki-ki párharcra van kilátás és ha abból indulunk ki, hogy előző mérkőzésen a Villareal sokkal veszélyesebben játszott, csak rosszul használták ki a helyzeteket, akkor akár meglepetés eredmény is születhet.

Az előző mérkőzésen 3-1-re nyert a Valencia, most viszont hazai pályán szerepelhet a csapat, ahol köztudottan jól teljesít, viszont a Villareal támadósora az utóbbi időben rendre képes legalább egy gólt szerezni.

Egy szó , mint száz a hazaiak részéről szinte a teljes kezdő a pályán lehet, míg a vendégeknél is elenyésző a hiányzók száma. Úgyhogy ismét egy kiváló mérkőzésre van kilátás és szerintünk ismét kialakulhat a gólváltás a találkozón. Erre az előző mérkőzésen már az első félidőben sor került és mi most sem csodálkoznánk azon, ha megint megtörténne.

Valencia – Villareal (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,80 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: