b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Tottenham – Antwerp – 12/10 21:00

Ma is gólt ünnepelhet Son?! (Fotó: Getty Images)

Az Európa Liga kínálatot sem bonyolítom túl és mindössze egyetlen egy találkozót hozok elemzésként. Ami azt illeti a Tottenham végre egy jobb formának örvend és akár a PL-t, akár az EL-t nézzük a csapat magabiztosan teljesít. A mai nap pedig a tét nem más, mint az első hely megszerzése, amelynek köszönhetően a rájátszást jóval előkelőbb helyről folytathatja a csapat. Mivel a csoport már eldőlt és ez a két együttes harcol az első pozícióért, ezért itt látok arra reális esélyt, hogy egy ki-ki mérkőzés alakul ki.

xG (várható gólszámadat)
2.421.59
Várható végeredmény : 2-1

Az Európa Liga  mérkőzések esetében mindössze tájékoztató jellegű a várható végeredmények meghatározása! Kérjük, hogy ezekre az eredményekre ne kössön fogadásokat!


A Tottenham hazai pályán még gólt sem kapott a csoportmérkőzéseken , de ha a 2020/2021-es hazai tétmérkőzéseket tekintjük egyedül egy szeptemberi Everton elleni veresége van a csapatnak a Tottenham Hotspur Stadium gyepén. A vendég belgáknál a koronavírus felütötte a fejét, illetve elég sok sérültje is van a csapatnak, ezért nem meglepő tényező az, hogy a hazaiak szorzója folyamatosan csökken. Mivel a Tottenham hazai pályán erősnek mondható, ráadásul az odavágón nagy meglepetésre a belgák nyertek, így itt az ideje a visszavágásnak. Mivel Mourinho elég taktikus menedzser ezért vélhetően ma fog figyelni arra, hogy a legjobbjait a pályán tudhassa. Ennek ismeretén Son játékára nagy esély van, de rajta kívül Lucas, Alli, Ndombele, Bale és Winks is kezdhet. Angol lapértesülések szerint H. Kane a padon kezdhet, ám ha szükség lesz rá bármikor bevethető lesz a találkozón. Az Antwerp együttesében ahogy már említettem is sok a hiányzó, de P. Gerkensen kívül a hiányzólista a megszokott nevekből tevődik össze, így az Antwerp is az egyik legjobb kezdőjével érkezhet. Mivel ma a vendégeknek dolgozik az idő, ezért részükről egy védekező futballt várok, amelyet kontrákra építve tehetnek tökéletessé. A Tottenham részéről sem gondolom azt, hogy az első perctől nyomni fog a csapat, hiszen ez nem megszokott Mourinhoéktól. Legutóbb végig követtem az Arsenal elleni mérkőzésüket és amennyiben azt a tökéletes futballt fogják hozni ma is az angolok, amit az ágyúsok ellen tettek meg, akkor itt ma nincs keresnivalója a belga csapatnak. A fogadásom egyértelműen a hazai sikerre vonatkozik, ám nagyon meglepődnék azon, ha bármelyik csapat ontaná a gólokat. Úgyhogy a fogadásom a hazai győzelem mellett a 4.5 gól alatti opcióra vonatkozik, amit bet365-ön az 5 gól alatti fogadással tudtok megfogadni. Remélem, hogy nem ma szakad ki a gólzsák, ugyanis a belgák öt lejátszott EL csoportmeccsén egyszer sem zártak öt, vagy több góllal, míg a hazaiak mindössze egyszer tették meg ezt, de azt is a fordulatos LASK Linz elleni 3-3-as meccsen.

Predikció : 
Tottenham + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: