b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Suduva – Ferencvárosi TC – 19:00

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A második prémium elemzésben, immáron a Ferencvárosi TC Európa Liga mérkőzésére ajánlok fogadást. Eddig szinte minden egyes FTC mérkőzésre fogadtam és most sem hagyom ki a magyar csapatot a szórásból. A mostani ellenfele az együttesnek a Suduva lesz, akik igencsak kellemetlen ellenfél hírében állnak.


I Suduva – Ferencvárosi TC I

 

Az FTC a Bajnokok Ligájából kényszerült búcsúzni, hiszen a Dinamo Zagreb csúnyán “megszórta” a csapatot a Groupama Arénában. Ez természetesen már a múlt és itt az ideje koncentrálni a legújabb kihívásra, hiszen a továbbjutás innentől már az EL csoportkörbe való jutást jelenthetné a magyar csapatnak. Viszont van egy érdekes tényező, méghozzá a Suduva, akik már nem az első alkalommal jutottak el idáig. Legutóbb a Celtic volt számukra a “megállító” tényező és remélhetőleg most az FTC lesz az.

A Suduva hazai pályán megverte a Maccabi Tel Aviv csapatát, illetve nyert a Tre Penne ellen is 5-0-ra az EL-ben. A Bajnokok Ligájában pedig 0-0-s döntetlent ért el a Crvena zvezda csapatával szemben. A Ferencváros idegenben a BL-ben nyerni tudott a Ludogorec ellen, majd ezt követően a Valetta és a Dinamo Zagreb ellen is 1-1-s döntetlent ért el.

Vajon ma képes lesz már győzelemmel zárni a Ferencváros, vagy biztonságra törekszenek Rebrovék? (Fotó : Lászlo Szirtesi/Getty Images)

Számomra igencsak biztatóak a kiemelt részben leírt eredmények. Lényegében gondolkoztam három opción is, amelyek a gólváltás, a döntetlen, illetve a kétesélyes Suduva, vagy döntetlen opciók voltak. A gólváltás mellett több tényező is szól, hiszen a Suduva jól játszik otthon, ráadásul a Maccabi ellen igencsak meggyőzőek voltak. A másik ilyen tényező, hogy a Fradi védelem több helyen is sebezhető és ténylegesen sokszor csak a szerencséjének köszönhette a csapat, hogy nem kapott épp több gólt. A támadószekció szerintem rendbe van, több helyzete is volt a magyar csapatnak, ill. idegenben mindig megszerezték azt a bizonyos “kötelező” gólt. A mostani találkozón viszont óvatossággal kezelem már ezt az opciót és inkább egy 66,66%-s eséllyel ellátott opcióra ajánlok fogadást. A mérkőzésen én egy teljesen más Fradira számítok. Nagy volt a fogadkozás, ill. az, hogy itt ma több góllal kell nyerni, ám nem lesz ez ilyen egyszerű sétagalopp. A litván csapatot semmiképp sem szabad leírni, ráadásul hazai pályán igencsak kellemetlen ellenfélnek számítanak. A Fradi idegenben kétszer is döntetlennel zárt, ami számomra némileg biztató. Első mérkőzésről beszélünk, ahol szerintem kevés gól fog esni és akár az 1-1-s döntetlen ismét lejöhet a találkozón. Úgyhogy én a mostani mérkőzésen a Suduva, vagy döntetlen opciót választottam ki, amelyre 2,00-s szorzóért ténylegesen megéri fogadni. Az ajánlás akkor vesztes, ha a Fradi nyer, tehát 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben, ami mindenképp pozitívum már a találkozó kezdete előtt.

Suduva – Ferencvárosi TC (19:00)

Tipp: Suduva, vagy Döntetlen (Kétesély) odds: 2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: