Európa Liga : Suduva – Ferencvárosi TC – 19:00

A második prémium elemzésben, immáron a Ferencvárosi TC Európa Liga mérkőzésére ajánlok fogadást. Eddig szinte minden egyes FTC mérkőzésre fogadtam és most sem hagyom ki a magyar csapatot a szórásból. A mostani ellenfele az együttesnek a Suduva lesz, akik igencsak kellemetlen ellenfél hírében állnak.


I Suduva – Ferencvárosi TC I

 

Az FTC a Bajnokok Ligájából kényszerült búcsúzni, hiszen a Dinamo Zagreb csúnyán “megszórta” a csapatot a Groupama Arénában. Ez természetesen már a múlt és itt az ideje koncentrálni a legújabb kihívásra, hiszen a továbbjutás innentől már az EL csoportkörbe való jutást jelenthetné a magyar csapatnak. Viszont van egy érdekes tényező, méghozzá a Suduva, akik már nem az első alkalommal jutottak el idáig. Legutóbb a Celtic volt számukra a “megállító” tényező és remélhetőleg most az FTC lesz az.

A Suduva hazai pályán megverte a Maccabi Tel Aviv csapatát, illetve nyert a Tre Penne ellen is 5-0-ra az EL-ben. A Bajnokok Ligájában pedig 0-0-s döntetlent ért el a Crvena zvezda csapatával szemben. A Ferencváros idegenben a BL-ben nyerni tudott a Ludogorec ellen, majd ezt követően a Valetta és a Dinamo Zagreb ellen is 1-1-s döntetlent ért el.

Vajon ma képes lesz már győzelemmel zárni a Ferencváros, vagy biztonságra törekszenek Rebrovék? (Fotó : Lászlo Szirtesi/Getty Images)

Számomra igencsak biztatóak a kiemelt részben leírt eredmények. Lényegében gondolkoztam három opción is, amelyek a gólváltás, a döntetlen, illetve a kétesélyes Suduva, vagy döntetlen opciók voltak. A gólváltás mellett több tényező is szól, hiszen a Suduva jól játszik otthon, ráadásul a Maccabi ellen igencsak meggyőzőek voltak. A másik ilyen tényező, hogy a Fradi védelem több helyen is sebezhető és ténylegesen sokszor csak a szerencséjének köszönhette a csapat, hogy nem kapott épp több gólt. A támadószekció szerintem rendbe van, több helyzete is volt a magyar csapatnak, ill. idegenben mindig megszerezték azt a bizonyos “kötelező” gólt. A mostani találkozón viszont óvatossággal kezelem már ezt az opciót és inkább egy 66,66%-s eséllyel ellátott opcióra ajánlok fogadást. A mérkőzésen én egy teljesen más Fradira számítok. Nagy volt a fogadkozás, ill. az, hogy itt ma több góllal kell nyerni, ám nem lesz ez ilyen egyszerű sétagalopp. A litván csapatot semmiképp sem szabad leírni, ráadásul hazai pályán igencsak kellemetlen ellenfélnek számítanak. A Fradi idegenben kétszer is döntetlennel zárt, ami számomra némileg biztató. Első mérkőzésről beszélünk, ahol szerintem kevés gól fog esni és akár az 1-1-s döntetlen ismét lejöhet a találkozón. Úgyhogy én a mostani mérkőzésen a Suduva, vagy döntetlen opciót választottam ki, amelyre 2,00-s szorzóért ténylegesen megéri fogadni. Az ajánlás akkor vesztes, ha a Fradi nyer, tehát 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben, ami mindenképp pozitívum már a találkozó kezdete előtt.

Suduva – Ferencvárosi TC (19:00)

Tipp: Suduva, vagy Döntetlen (Kétesély) odds: 2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588