b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Strasbourg – Frankfurt – 20:30

Az első mérkőzésen 1-1-s döntetlent értek el a csapatok és most is számolnék a gólváltással! (Fotó: Getty Images)

A harmadik prémium elemzés esetében egy közös publikációt tartok és a “gold” előfizetők is megtekinthetik a bejegyzést. Lényegében ez a párosítás szerintem a mai nap egyik legerősebb mérkőzése lesz. Mindkét csapat remek játékosokkal rendelkezik, ráadásul eddig igencsak magabiztosan hozták a mérkőzéseiket a felek az EL-ben.


I Strasbourg – Frankfurt I

 

A mérkőzésen már most leszögezem, hogy egy fogadáskészítő, avagy fogadásépítő opciót osztok meg, amely az összesített gólszámokból, ill. egy kétesélyes fogadásból fog összetevődni. Tehát bet365, illetve unibeten fogadható opciót teszek közzé. Ami azt illeti, szerintem a mérkőzés esélyese mindenképp a Frankfurt, hiszen a német, ill. francia bajnokság között van bőven különbség. Ezenkívül ott van az a tényező is, hogy a Frankfurt kerete ugyan gyengült a nyári átigazolások során, ám így is a transfermarkt adatai alapján kétszer olyan értékes a németek kerete, mint a hazaiaké.

Az Európa Ligában a Strasbourg hazai pályán még veretlen, hiszen elsőként a Maccabi Haifa ellen nyertek 3-1-re, majd a Lokomotiv Plovdiv ellen 1-0-ra. A Frankfurt remekül zárta a felkészülési időszakot és a tétémérkőzéseket figyelembe véve minden egyes találkozót megnyert a csapat! 

Immáron Jovic nélkül kell megoldania a Frankfurtnak az Európa Liga csoportkörébe való jutást. A német együttes jóval erősebb a francia riválisánál, vajon sikerül nekik kiharcolni már idegenben is a továbbjutást? (Fotó: Getty Images)

A német együttes lényegében most néz szembe nehezebb ellenféllel az Európa Ligában, hiszen eddig a Flora és a Vaduz volt az ellenfele a csapatnak. Összességében szinte a teljes kerete adott mindkét csapatnak. Vannak hiányzók, de ezen hiányzók már több mérkőzése hiányoznak a csapatokból. Az odavágón én inkább egy bekkelős mérkőzésre számítok, bár a Frankfurt elég kezdeményezően szokta mostanság kezdeni a mérkőzéseit. A Strasbourg otthon jól teljesít, ám nehezen tudom azt elképzelni, hogy a német csapat itt vereséget szenvedjen. A gólváltást reális opciónak tartom, de azt sem tartom kizártnak, hogy itt 0-2-s eredmény szülessen. Úgyhogy maradtak az összesített gólszámnál ami az 1,5 gól feletti opció lenne. Illetve kétesélyes fogadásként a mérkőzés favoritját a Frankfurtot ajánlom, akikre döntetlen, vagy Frankfurt opcióként fogadok. A fogadáskészítő segítségével 1,72-s szorzó alakult ki, amelyben szerintem hatalmas érték van. Nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt 0, vagy 1 góllal zárjanak a felek. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és remélhetőleg zöldülni fog az ajánlásom.

Strasbourg – Frankfurt (20:30)

Tipp: Frankfurt, vagy Döntetlen + 1 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds: 1,72 “C” kategória Tét : 2 egység (Prémium előfizető)

Strasbourg – Frankfurt (20:30)

Tipp: Frankfurt, vagy Döntetlen + 1 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds: 1,72 “C” kategória Tét : 2,5 egység (Gold előfizető)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: