b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Standard Liege – Arsenal – 18:55

Az Arsenal az utóbbi hetekben pocsék formába került és rég volt arra alkalom, hogy a képen látható módon örüljenek a játékosok. (Fotó : Getty Images)

A belga-angol párosításon nagyon kevés esélye van a hazaiaknak a továbbjutásra, ám a statisztikai adatokat látva, ill. ismerve a jelenlegi vendégek mutatóit, izgalmas kilencven percre van kilátás.


A mérkőzéssel kapcsolatosan itt fogom a mai nap a legnagyobb tétet elhelyezni és nem kis rizikót vállalok. Annyi szent, hogy ez lehet az a bizonyos mérkőzés, ahol a gólok, mint kimenetelek lehetnek a “biztonságosak”. A hazai együttes a 2019/2020-as szezonban mindössze egy vereséget számlálhat a hazai publikum előtt, viszont hozzátartozik a mérkőzésekhez, hogy minden egyes mérkőzésen képes volt legalább egy gólt szerezni a csapat. Az Arsenal idei idegenbeli teljesítménye pocséknak mondható és összességében a tétmérkőzéseken mindössze három győzelmet számlál a Premier Leagueben szereplő csapat. Ami szintén látható az idegenbeli meccsek mutatóit megtekintve, hogy két mérkőzéstől eltekintve, a Newcastle elleni első idegenbeli mérkőzésen, ill. a Frankfurt elleni EL mérkőzésen, minden egyes találkozón kapott gólt a csapat.

A várható gólszámadatok alapján 1,87, ill. 2,32 a két csapat mutatója. 

Az Arsenal szinte tét nélkül léphet pályára, szinte elképzelhetetlen, hogy sok góllal kapjanak ki az angolok. Ennek fényében pedig egy több gólos mérkőzésre számítok. (Fotó : Getty Images)

A Standard Liege eddig mindkét hazai mérkőzését megnyerte, ráadásul eltekintve az odavágótól, minden EL mérkőzésen rendre betalált a csapat. Az Arsenal is minden meccsen gólt szerzett és némileg tét nélkülinek mondható ez a meccs számukra, hiszen akkor kerülne veszélybe a továbbjutásuk, ha a Standard Liege képes lenne legalább öt góllal nyerni. A csapatnál tudhatjuk, hogy edzőváltás is volt és a klublegenda F. Ljungberg vette át Emery helyét. Ami megfigyelhető, hogy a trénernek nem lesz könnyű dolga, hátul nagyon rendbe kell szedni majd az ágyúsokat, elől pedig egy kisebb pontossággal sokkal több gólt is szerezhetne a csapat. Egy szó, mint száz a hazaiaktól várok legalább egy gólt, ráadásul hazai pályán ténylegesen remek mutatókkal rendelkezik a Leige. Ami szintén biztos, hogy a belga focit ismerve nem fognak bekkelni a hazaiak, felvállalják a támadó futballt és a mostani Arsenal remekül asszisztálhat a gólos mérkőzéshez. A vendégek védelme nem a legjobb, ráadásul rengeteg a hiányzó köztük Bellerin, Holding, Mustafi, Xhaka, akik azért az ágyúsok védekezésének alap pillérei. A támadósorban vélhetően Aubameyang, Özil, Martinelli, Lacazette, Nelson ötös szerepet kaphat, ez azért elég erősnek hangzik. A hazai csapatban minden kulcsjátékosra számíthat M. Preud’homme. Úgyhogy bizakodó vagyok és én most a gólváltásra, ill. a 2,5 gól fölötti opció párosítására ajánlok fogadást.

Standard Liege – Arsenal Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) 1,80 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: