b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Sporting CP – PSV Eindhoven – 21:00

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok?

A mai nap folyamán két Európa Liga mérkőzést emeltem ki a kínálatból és erre a két mérkőzésre fogadunk. Az első találkozó esetében a Sporting – PSV “derbinek” ígérkező mérkőzésére készültem.


A mérkőzésen nem okozok szerintem meglepetést, amikor azt írom, hogy a gólokkal fogok kalkulálni. A hazai együttes jelenleg az első helyen áll a “D” jelzésű csoportban, míg a PSV a harmadik hét ponttal. A LASK Linz ma vélhetően nyerni fog az eddig nyeretlen Rosenborg ellen, ezért egy esetleges vereség bármely csapatnak súlyos hiba lenne, de a pontosztozkodás sem épp a legmegfelelőbb kimenetel. Ami biztos, hogy a PSV kikászálódni látszik a hullámvölgyből és most egyedül Lammersre nem számíthatnak a vendégek. A hazai oldalon is szinte a teljes keret játékra alkalmas állapotban és lényegében kijelenthetjük, hogy mindkét fél szinte a legjobbjait küldheti a gyepre. Az előző mérkőzés egyébként egy öt gólos mérkőzést hozott és akkor a PSV tudott győzedelmeskedni.

A várható gólszámadatok alapján 1,63, ill. 1,49 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig a gólváltás, mint opció várható a találkozón.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok? (Fotó : Getty Images)

A gólváltás szorzója nem épp a legjobb, ám semmiképp se merülnék bele abba, hogy itt még a 2,5 gól feletti opciót favorizáljam. Ezt majd egyébként élőben fogom megtenni, ha úgy alakul a mérkőzés, de jelen állás szerint egy magasabb tét mellett a szimpla gólváltást favorizálom. A PSV idegenben jó mutatókkal rendelkezik a gólokat tekintve, hiszen a bajnokságban egyedül az Utrecht ellen maradtak rúgott gól nélkül, ám ezen kívül minden egyes tétmérkőzésen gólt szereztek. A BL/EL mérkőzéseket tekintve pedig minden idegenbeli meccsen betaláltak a házigazdáknak. Úgyhogy bizakodó vagyok, a tét adott, hiányzók alig vannak, ezért a gólváltás reális és erre ajánlok fogadást öt egységgel. Az előző mérkőzés öt gólt hozott, most miért ne történhetne meg ugyanez.

Sporting CP – PSV Eindhoven Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: